Horoscopul zilei de 16 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 august 2019

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 august 2019

Temerile tale în raport cu relația personală sunt destul de accentuate în această zi. Este posibil ca diferențele de opinie sau reacțiile exagerate pe care le-ai surprins la partener să te facă să resimți mult mai intens anxietatea cu privire la un viitor împreună.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 august 2019

Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Din păcate, în această perioadă și tu ești mai predispusă la schimbări bruște de dispoziție. Te simți mai mereu neodihnită și încerci să îți ”conservi” energia psihică doar pentru cei care depind în mod direct de tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 august 2019

Prezența Soarelui rămâne destul de activă în viața ta, iar energia psihică pe care o ”recepționezi” este de necontestat. În relația personală vei avea parte de mult romantism și tandrețe și deși nu ești obișnuită cu un astfel de comportament, te lași iubită de cel ales.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 august 2019

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. În această perioadă din viața ta nu te simți focusată pe sectorul emoțional. Visurile pe care le ai de îndeplinit în plan profesional îți acaparează toată energia și concentrarea.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 august 2019

Îţi doreşti să fugi de responsabilităţile care presupun implicare pe termen lung. Cariera este prioritară pentru tine acum, iar reușitele de care ai parte în aceste zile îți confirmă că ești pe drumul corect. Nimic nu este mai dureros pentru tine decât respingerea pe care o primești de la persoane de care te simți atașată cu adevărat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 august 2019

Nevoile tale sunt la fel sau chiar mai importante decât a celorlalți. Chiar dacă anumite aspecte încep să se clarifice, pentru tine tot există multă confuzie și reținere în raport cu anumite persoane. Indiferent de ceea ce simți pe moment, oferă-ți timp pentru a ți se confirma anumite presupuneri.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 august 2019

Chiar dacă uneori este posibil să fii destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze. Astăzi te simți destul de nesigură cu privire la cariera ta și o să stopezi luarea unor decizii importante.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 august 2019

Te simți debusolată și lipsită de energie. Echilibrul tău interior este tulburat de energia planetelor. Evenimentele de care ai parte la începutul acestei zile adaugă și ele un plus de agitație, iar tu te simți mai singură ca în orice perioadă a anului. Este posibil să fi acumulat prea multe frustrări.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 august 2019

Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi. Este important să acționezi, mai ales atunci când este vorba de momente cheie. Cu toate astea, o importanță deosebită o reprezintă și modalitatea în care alegi să o faci.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 august 2019

Pe parcursul acestei zile nu vrei să faci absolut nimic care îți poate induce o senzație de disconfort. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine. Persoanele cu care interacționezi vor ceda destul de ușor în fața atitudinii tale categorice.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 august 2019

Grupurile dinamice din punct de vedere energetic ajung să te suprasolicite din punct de vedere emoțional. Nu mai rezonezi ca altădată cu agitația din plan social și tot ceea ce îți dorești este să petreci timp acasă, singură sau în compania familiei.
Articole astro