Horoscopul zilei de 16 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 august 2018

Ești într-o continuă reverie. Îți dai seama că te minți singură și acesta este motivul din cauza căruia resimți neîmplinirea emoțională la un nivel atât de pregnant. Poate ideea de a te izola de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 august 2018

Nu știi nici tu care este motivul din cauza căruia te simți neîmplinită. Ai o carieră așa cum visai, familia este oaza ta de liniște și afecțiune, iar viața socială de care ai parte te ajută să fii zi de zi o persoană mai complexă. Poate este vorba de anumite frustrări personale pe care nu reușești să le identifici.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 august 2018

Aspectele practice din cadrul activității de la birou au devenit discutabile în raport cu anumiți colegi. Așteptările personale ale fiecăruia ajung să agite atmosfera de lucru, iar reușitele vor fi primele afectate de lipsa armoniei. În plan personal, impune-ți mai multe obiceiuri sănătoase, precum mișcarea de seară.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 august 2018

Sănătatea îți atrage atenția din nou. Au reapărut migrenele. Petreci foarte mult timp la birou și te lași absorbită de muncă pentru a uita de problemele personale. Încearcă să faci ordine în viața ta. Haosul te conduce întotdeauna către eșec.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 august 2018

Natura impulsivă te duce mereu spre mijlocul conflictelor. Indiferent de cât de mult încerci să rămâi în-afara acțiunii propriu-zise, sunt situații în care nu reușești să stai deoparte. Tot timpul este nevoie să te faci auzită. Intruziunea de care dai dovadă te îndepărtează de anumite persoane mai sensibile.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 august 2018

Starea emoțională de astăzi te oprește din acțiune. Ai nevoie de o pauză de la tot și de multă odihnă. Încerci să tragi cât poți de mult de tine, dar simți cum epuizarea ajunge să îți invadeze toate sectoarele vieții. Cere ajutor persoanelor în care poți avea încredere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 august 2018

Astrele oscilează în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Ieri au fost de partea ta, astăzi te instigă la decizii nepotrivite. Jupiter și Marte sunt în opoziție și atmosfera din viața ta, per ansamblu, este destul de încărcată, chiar neplacută. Atunci când simți că ai nevoie de o pauză, este indicat să îți urmezi intuiția.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 august 2018

Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți. Niciunul dintre voi nu comunică deschis și sincer. Aveți tendința de a mușamaliza propriile sentimente pentru a oferi o stare de confort celuilalt. Aceste mecanism este dăunător pe termen lung.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 august 2018

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să fie începutul sfârșitului legăturii dintre voi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 august 2018

Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal. Atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur, constați cu tristețe că încă îți este dificil să te detașezi de anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 august 2018

Deși stai la depărtare de anumite persoane, ancora emoțională construită în timp în raport cu ele este foarte greu de eliminat. Încă te doare indiferența lor. Alegerile pe care le faci nu sunt întotdeauna raționale. Ți-ai dori enorm acest lucru, însă nu reușești să îți înfrânezi sentimentele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 august 2018

Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Nu ai dispoziția necesară pentru a face promisiuni în ceea ce ce privește anumite aspecte și de aceea alegi să eviți astfel de contexte. Mai mult decât atât, în această perioadă ai nevoie să te reculegi.
Articole astro