Horoscopul zilei de 16 aprilie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Dacă astăzi te vei afla la birou, va trebui să iei decizii importante pentru desfășurarea proiectelor pe care le coordonezi. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, starea de neputință nu te părăsește.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Participarea activă la planurile sociale în care ești implicată te ajută să întâlnești oameni noi și entuziaști. Schimbarea perspectivei din care analizezi anumite contexte profesionale în care te vei afla astăzi, te va ajuta să îți setezi noi obiective în carieră.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Ești mereu disponibilă să-ți ajuți colegii și ei știu acest lucru. Uneori chiar profită de această deschidere de care dai dovadă. Astăzi ai parte de o zi încărcată la birou și te axezi pe taskurile mai urgente pentru a reuși să te încadrezi în deadline-urile stabilite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Din păcate, tu și partenerul nu sunteți compatibili în raport cu multe aspecte esențiale pentru o stare de armonie în doi. Poate nu este momentul potrivit pentru o decizie radicală în plan profesional. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 aprilie 2021

De cele mai multe ori nu te regăsești în ceea ce cred cei din exterior despre tine. Faptul că nu te identifici cu anumite caracteristici care ți se alocă demonstrează că imaginea de sine este clară. Te accepți exact așa cum ești, iar acest lucru este extrem de prețios.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Dificultăți sau conflicte mai mult sau mai puțin semnificative te vor agita peste măsură în viața privată. Se pare că astăzi îți lipsesc punctele de referință care să te ajute să simți armonie în jurul tău. Dă-ți voie să simți ceea ce se află acum în prezentul tău!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Suprasolicitarea pe care ai trăit-o pe parcursul ultimelor zile se face resimțită la nivelul capacității tale de a te acomoda la schimbările bruște de situație. Lasă să treacă puțin timp pentru ca lucrurile să se așeze pe un făgaș normal!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Nevoia ta de evadare din cotidian pare să fie din ce în ce mai intensă. Conjunctura energetică întreruptă dintre Marte și Uranus va face ca viața ta să fie mai intensă prin prisma jocurilor de rol pe care vei fi ”obligată” să le pui în scenă. Totul în jurul tău este confuz. Nesiguranța parcă te pândește la orice pas.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Starea de agresivitate pe care o resimți astăzi are multe explicații. Te afli într-o perioadă de expansiune profesională și provocările de care ai parte îți dau peste cap propriile tabieturi. Ești nevoită să rămâi peste program la birou, iar partenerul de viață va fi contrariat de explicațiile pe care le oferi în acest sens.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Fiecare dintre noi are nevoie de susținere și afecțiune. Acceptarea socială, în anumite contexte, devine pentru tine un etalon pentru împlinirea personală. Viața profesională devine o incertitudine pentru tine din cauza unor evenimente neprevăzute.  

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Astrele oscilează destul de mult în ceea ce privește suportul pe care ți-l oferă. Venus și Jupiter sunt în opoziție și atmosfera e destul de încărcată, chiar neplacută. Dacă ești într-o relație, legătura dintre tine și partener este afectată de conflictele pe care le aveți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 aprilie 2021

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații. Faci transferuri psihice greu de integrat atât pentru tine, cât și pentru cei din jur. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.
Articole astro