Horoscopul zilei de 16 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Te simți vulnerabilă din punct de vedere emoțional. Firea ta sensibilă este expusă zilnic la tot felul de injurii venite din partea anumitor persoane. Poate este momentul să acționezi în acest sens și să te faci auzită. Gândește-te la confortul tău psihic!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Această zi va fi una armonioasă pentru tine. În cea mai mare parte a timpului te vei afla printre cei dragi deoarece alegi să nu mergi la birou. Agitația pe care o simți la nivel inconștient va reprezenta pentru tine catalizatorul în tot ceea ce vei face. Deși cei din jur își dau seama de acest lucru, nu îi lași să se ”apropie” prea mult de tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Pur și simplu, nu îți dorești să îți expui vulnerabilitatea. Jupiter va adopta o poziție mult prea ”contrariată” pentru a te putea ghida în aceste momente dificile în care te afli. Fără sprijinul unei persoane de încredere, îți va fi destul de dificil să îți restabilești echilibrul interior.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Bunele tale maniere și educația sunt dublate astăzi de firea răbdătoare de care dai dovadă. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri care pot defini propriul confort psihic.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Astăzi ești pasibilă la multe schimbări de dispoziție. Temerile tale în raport cu relația personală sunt accentuate în această zi. Deși reușești să privești cu luciditate la tot ceea ce trăiești alături de cel ales, știi că este posibil ca ceea ce simți să nu fie de bun augur pentru legătura emoțională dintre voi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Firea ta conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă în anumite situații și acest fapt îi irită pe cei din jur. Faci transferuri psihice greu de manageriat de tine, dar și de cei asupra cărora se proiectează. Ajungi mereu în impas emoţional. Această zi aduce cu sine destul de multe frustrări în plan personal.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Ai tendința să spui pe jumătate adevărul, iar acest lucru creează destul de multe conflicte. Interpretarea pe care o aloci anumitor evenimente care au loc în jurul tău nu face decât să îi contrarieze pe cei apropiați. Ești mult prea radicală, iar inflexibilitatea de care dai dovadă nu pare a fi înțeleasă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Deși comportamentul tău nu este acceptat de cei din jur, nu îți dorești să te explici. În mai multe momente de pe parcursul acestei zile vei avea ocazia de a intra în contact cu propriul sine. Regăsirea forței interioare te va ajuta să găsești răspunsuri la întrebări importante pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Familia ia întotdeauna tot felul de decizii, fără însă a te implica în ele. Acest mod de a acționa te irită peste măsură și astăzi vei alege să vorbești deschis despre acest lucru. Deși încerci să nu fii tranșantă, cei din jur parcă de provoacă constant să o faci și din păcate, vei alege această modalitate de comunicare.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Unele persoane de care te vei distanța în mod voit vor încerca să rămână cu orice preț în viața ta. Îți este peste mână să duci această ”luptă” și vei lăsa timpul să se ocupe de aceste aspecte. Cariera îți aduce destul de satisfacții și acestea par să reprezinte pentru tine, cel puțin în această perioadă, împlinirea de care ai nevoie.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Te îndepărtezi într-un mod asumat de anumite persoane din viața ta. Capacitatea ta de a te detașa emoțional este percepută ca fiind un avantaj în relațiile interpersonale. Acest lucru se datorează încrederii în sine pe care nimeni nu ți-o poate zdruncina.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 aprilie 2019

Empatia și tactul de care dai dovadă în situațiile conflictuale fac din tine o persoană de încredere pentru cei din jur. Deși modul în care alegi să trăiești lucrurile extraordinare de care ai parte în această perioadă nu este unul înțeles de către cei din jur, faci doar ceea ce simți. Nu ai nevoie de aprobarea nimănui.
Articole astro