Horoscopul zilei de 16 aprilie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Sunt anumite persoane pentru care ai slăbiciuni evidente. Acest lucru este dăunător pentru echilibrul tău psihic și emoțional. Deşi consideri că viaţa te îndeamnă să îţi asculţi inima, sunt situaţii în care ar fi de preferat să fii mai selectivă atunci când faci alegeri.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Apatia face mereu parte din viața ta de zi cu zi.  Din fericire, este vorba despre o dispoziție trecătoare. Într-o relație, chiar dacă partenerul aduce în discuție viitorul vostru împreună, mintea ta este în altă parte. Este ca şi cum îţi doreşti să fugi de responsabilităţile care presupun implicare pe termen lung.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 16 aprilie 2018

O persoană autoritară din viaţa ta te va contrazice haotic și fără sens. Firea sa conflictuală și agresivă este mult prea ostentativă din punctul tău de vedere. Cu toate astea, nu reuşeşti să pui limite. Faci transferuri psihice greu de manageriat. Ajungi mereu în impas emoţional.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Astrele îţi năruire visurile în ceea ce priveşte cariera. Evenimente neprevăzute îți distrag atenția de la ceea ce trebuie să faci. Chiar dacă niciodată nu este prea târziu pentru a învăța din greșeli, sunt momente în care nu reușești să te integrezi cu succes nimic din ceea ce ți se întâmplă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Chiar dacă uneori este posibil să fii destul de intrusivă în raport cu anumite persoane, știi când trebuie să te retragi pentru ca situația să nu degenereze. Niște energii puternice creează haos în viața ta. Acțiunile de astăzi au efecte pe termen lung!

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Problema cu care te confrunți zi de zi este lipsa consecvenței. Continui să faci mereu aceleași greșeli. Niciodată nu reușești să adopți o atitudine degajată în raport cu persoanele toxice din viața ta. Te lași dusă de val și ajungi întotdeauna în aceleași puncte de cotitură.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Atunci cand te lași condusă de intuiție, o dai în bară și acest lucru te face vulnerabilă. Nici rațiunea nu pare să îți fie de prea mare ajutor în situațiile de criză. Această zi se află sub influența lui Saturn. Deși în aparență totul pare calm, agitația din viața ta îți îngreunează procesul decizional în situațiile critice.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Sănătatea este una din prioritățile tale. Îți modifici radical structura unei zile și alegi să faci mult mai multă mișcare în aer liber. Uneori nu reușești să vorbești deschis despre ceea ce simți, dar consideri că toate lucrurile se întâmplă la rândul lor. Ești o fire răbdătoare și diplomată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi totuși să îți iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur. Nici responsabilitățile de la birou nu îți mai dau bătăi de cap ca altădată. Se pare că totul în jurul tău s-a transformat în rutină.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Încearcă să prioritizezi lucrurile atunci când vine vorba de cei din jur. De cele mai multe ori ajungi să te neglijezi în pofida altora. Nevoile tale sunt la fel sau chiar mai importante decât a celorlalți. Chiar dacă anumite aspecte încep să se clarifice, pentru tine tot există multă confuzie și reținere în raport cu anumite persoane.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Fiind determinată să nu lași niciodată ca lucrurile să decurgă de la sine, faci tot ceea ce ține de tine ca totul să fie bine organizat. În acest început de săptămână viața ta prinde culoare. În relația pe care o ai, nu vei reuși întotdeauna să adopți o tactică care să se potrivească cu așteptările pe care le ai.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 16 aprilie 2018

Natura impulsivă te duce mereu spre mijlocul conflictelor. Indiferent de cât de mult încerci să rămâi în-afara acțiunii propriu-zise, sunt situații în care nu reușești să stai deoparte. Tot timpul este nevoie să te faci auzită. Intruziunea de care dai dovadă te îndepărtează de anumite persoane mai sensibile.
Articole astro