Horoscopul zilei de 15 septembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Din cauza stării agitate pe care o ai de câteva zile, este posibil să îți scadă imunitatea și să ai probleme de sănătate. Dacă lucrurile iau o întorsătură neașteptată în mai mult sectoare ale vieții, nu apăsa pe ”butonul panicii”. O analiză a propriei stări emoționale este primul pas pe care trebuie să îl faci.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 septembrie 2021

La birou trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere. Având în vedere că ești foarte sigură pe informațiile și cunoștințele pe care le deții, uiți că audiența ta poate întâmpina dificultăți în a le înțelege. Atmosfera degajată din familie te ajută întotdeauna să îți reîncarci bateriile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții. Ai nevoie de timp pentru tine. O călătorie de una singură te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți poate oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție.    

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Interesele tale în această perioadă sunt doar cele de ordin familial. Ai nevoie să îți găsești echilibrul emoțional și compania celor dragi este cea mai potrivită în acest sens.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 septembrie 2021

În adâncul sufletului știi că unele conflicte mai vechi nu sunt cu adevărat rezolvate. Integrarea anumitor stări emoționale este dificilă, atât timp cât persoanele în cauză nu te lasă să te ”vindeci” și te țin agățate. Indiferent de acest lucru, vei reuși ca într-un final să faci ceea ce este mai bine pentru tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Rațiunea nu este cel mai indicat aliat în situații incerte. În plan personal ai parte de evenimente neașteptate, iar încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever. Este esențial să rămâi încrezătoare în tine și în propriile emoții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Prezența anumitor persoane în viața ta te face să fii confuză și complet indecisă cu privire la relația personală pe care o ai. Atunci când vine vorba de carieră, încearcă să acționezi discret. Sunt mulți cei care sunt cu ochii pe tine pentru a reuși să te intimideze.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să intregrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Profunzimea unor trăiri emoționale îți dau viața peste cap. Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Sunt multe situații în care ajungi să te identifici cu trăirile celor din jur. Poate este momentul să ceri ajutor de specialitate în acest sens, având în vedere că această dinamică te afectează destul de grav. A lua decizii în favoarea propriei persoane este esențial pentru fiecare dintre noi.    

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Te simți absorbită la un nivel abstract de tot ceea ce trăiești. Ai senzația absurdă că te afli într-un carusel care se învârte cu viteză maximă. Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 septembrie 2021

Deși îți dorești o viață securizată, din toate punctele de vedere, trăiești mereu la limită având în vedere deciziile nesăbuite pe care le iei. Simți că adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi te scoate din anonimat. Uneori ai nevoie să trăiești în trecut.
Articole astro