Horoscopul zilei de 15 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Îți este greu să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Raționamentele din mintea ta au nevoie de practicabilitate. Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă de activitatea obositoare pe care o desfășori cu proiectele personale.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. Ziua aceasta trece destul de greu având în vedere că nu ai niciun plan stabilit. Nu te recunoști atunci când vine vorba de dezorganizarea și haosul care sunt prezente acum în viața ta.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Demersurile pe care le faci pentru proiectele din plan personal te ajută să avansezi destul de mult și să crezi în propriile visuri. Trebuie să te decizi și cu privire la parcursul tău profesional. Ai nevoie să găsești împlinire și în raport cu acest sector al vieții tale.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Ziua de astăzi se anunță destul de plictisitoare în familie. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine și o să profiți la maxim de acest lucru. Chiar dacă pe alocuri simți că motivația și energia te ”părăsesc”, reușești să te redresezi imediat. În mintea ta lucrurile sunt foarte clare. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Ziua începe cu bună dispoziție și compania unor persoane dragi. Atunci cînd te afli în preajma lor, simți cum te energizezi și parcă acțiunile tale capătă un sens real. Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Ești o fire mult prea sceptică și sarcastică pentru a nu da interpretări oricăror intenții pe care le au cei din jur. Ziua aceasta te găsește într-o dispoziție prea puțin comunicativă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Sunt multe situații în care ajungi să te identifici cu trăirile celor din jur, și asta doar pentru că empatizezi mult mai mult decât este cazul. Poate este momentul să ceri ajutor de specialitate în acest sens. Acest transfer care are loc în permanență este periculos pentru confortul tău emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Nu știi de ce, dar astăzi te îndrepți către amintirile pe care le ai. Încerci să retrăiești iar și iar momente din trecut, dar în care ai fost foarte fericită. Se pare că până și alegerea lecturilor pe care le parcurgi zi de zi au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Această zi este potrivită pentru orice acțiune care încununează romantismul. Surprize pentru partener, cină romantică, discuții sincere, toate ajută să te apropii într-un mod autentic de alesul inimii. Cariera nu prezintă pentru tine o prioritate în aceasta perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Lucrurile nu trebuie să fie întotdeauna doar în nuanțe de alb sau negru. Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Deși ai mult de lucru și esti direct responsabilă pentru bunul demers al multor lucruri, tot îți mai dorești afirmare în plan profesional.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Calm și vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 septembrie 2019

Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane te face să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. În primul rând trebuie să te focusezi pe propriile nevoi pentru a putea fi de ajutor dacă ți se solicită sprijinul.
Articole astro