Horoscopul zilei de 15 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să intregrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Ziua de sâmbătă a acestui weekend începe într-un mod armonios și în concordanță cu starea ta interioară. Deși unele lucruri au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane din viața ta te fac să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. Sunt multe situații în care ajungi să te și identifici cu trăirile lor. Poate este momentul să ceri ajutor de specialitate în acest sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Trebuie să încerci să te detașezi mai mult de persoanele care au o influență negativă asupra dispoziției tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Totul în jurul tău pare să fie în concordanță cu ceea ce simți. Perioada aceasta este potrivită pentru anticipări în plan profesional. Proiectele la care lucrezi te ajută să îți îndeplinești visuri din copilărie. De asemenea, inițiative în care nu te încrezi prea mult ajung să îți demonstreze de ce ești capabilă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Reușești să te faci auzită de oameni importanți în anturajul profesional din care faci parte. În viața de familie, neajunsurile emoționale au rămas neschimbate. Niciunul dintre cei dragi nu este învățat sau nu are capacitatea nu a-și exprima fără perdea emoțiile și strările sufletești.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Ești pusă mereu în postura de a alege. Îți este ușor să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă de activitatea obositoare pe care o desfășori la birou, chiar dacă este zi de weekend.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Partenerul se află mereu în priorităţile tale, deşi petreceţi puţin timp împreună. Saturn se află în ultima sa decadă. Acesta va influenţa toate alegerile pe care ai tendinţa să le iei atunci când te afli în impas. Lasă-te ghidată de energia lui!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Încearcă să găsești activități care să te destindă și să te și dezvolte ca și persoană. De exemplu, voluntariatul, de orice fel, poate fi ceva de luat în considerare. Acest tip de activitate socială îți va influența stima de sine și te va ajuta să te încrezi mai mult în capacitatea ta de a face și bine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Astăzi vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. Chiar dacă demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea planurilor creionate nu par să fie substanțiale în acest moment, lucrurile se vor așseza într-o formă care să te mulțumească.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul, în orice sector al vieții. Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 septembrie 2018

Îți plac foarte mult regulile și de aceea te adaptezi destul de ușor oricărui sistem social. Nu pierzi nicio secundă din vedere obiectivele pe care le ai. Reusești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată.
Articole astro