Horoscopul zilei de 15 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de pașii pe care trebuie să-i faci pentru propriul confort psihic, nu crezi în limitări. Norocul este de partea ta și de cele mai multe ori, o mână întinsă de cineva necunoscut la momentul potrivit te poate ajuta să îți îndeplinești cu succes obiectivele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Astrele au tendința de a crea haos la nivel energetic și tu vei resimți chiar și la nivel somatic acest lucru. Parteneriatele financiare pe care le ai în prezent te ajută să îți faci planuri de vacanță exact așa cum ai visat. Nu există niciun motiv pentru care să faci vreun compromis cu privire la acest aspect.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Nu te simți pregătită pentru o schimbare radicală în viața ta, chiar dacă ești conștientă că exact asta trăiești în prezent. Ești genul de persoană care se adaptează foarte greu și știi că îți va fi dificil să găsești ancore care să ”te recalibreze” la noua realitate.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Pentru tine, totul s-a transformat în rutină. Ai nevoie de noi provocări pentru a resimți adrenalina de altădată. Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu taskuri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 octombrie 2019

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare. Pentru tine, termenele de predare ”strânse” sunt esențiale pentru a-ți demonstra abilitățile sau pentru a a-ți pune în aplicare ideile. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai. Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Viața ta amoroasă are nevoie de certitudine si de lucruri tangibile. Ești pusă mereu în postura de a alege. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate. Încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine. Îți este greu să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Rațiunea nu este însă cel mai indicat aliat în astfel de situații incerte. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 octombrie 2019

Te bucuri de momente frumoase în familie și acest lucru te face să te simți împlinită. Ești genul de persoană care se consumă prea mult din punct de vedere emoțional. Trebuie să încerci să te detașezi mai mult de persoanele care au o influență negativă asupra dispoziției tale.
Articole astro