Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Explorezi mai mult propria viață interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi. Nu ai crezut niciodată că noul de care ai parte îți poate oferi perspective interesante și intense din punct de vedere emoțional. Această recunoștere va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Chiar dacă unele tensiuni create chiar de tine în raport cu anumite persoane, iau amploare, nu ești dispusă să faci niciun compromis. Te focusezi doar pe tot ceea ce are legătură cu propriul echilibru și negi să te mai lași distrasă de lucruri fără ”substanță”.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Necesitatea ajunge să fie ”mama invențiilor” în ceea ce te privește. Odată ce ești pusă față în față cu tot felul de situații dubioase, îți dai seama că toate resursele care te pot ajuta să treci cu brio prin ele, se află chiar în tine. Tot ceea ce trebuie să faci este să ai răbdare să le descoperi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat. Nimic nu ți se pare mai vulnerabil în această perioadă.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar sfârșitul acesta de săptămână este promițător din acest punct de vedere.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

În spatele dinamicii pe care o trăiești zi de zi este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec. Neînțelegerile care apar în familie sunt de multe ori rezolvate de la sine deoarece între membrii ei există comunicare, deschidere și încredere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Astăzi vei fi focusată doar pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. Chiar dacă demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea planurilor creionate nu par să fie substanțiale în acest moment, lucrurile se vor așseza într-o formă care să te mulțumească.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Interesele tale în această perioadă sunt doar cele familiale. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai înțelegere și susținere și din partea celei mai bune prietene și a persoanei iubite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită, este esențial să nu mai trăiești în trecut. Este important ca viața ta să fie construită din mai multe momente frumoase. Ai nevoie de o însuflețire la nivel spiritual.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent. Pe alocuri este posibil să te simţi speriată de ceea ce se petrece în plan personal.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 noiembrie 2020

Prezența neașteptată a anumitor persoane în viața ta te face să fii confuză și complet indecisă cu privire la relația personală pe care o ai. Încearcă să acționezi discret. Dacă consideri că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită.
Articole astro