Horoscopul zilei de 15 noiembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Din cauza stării agitate pe care o ai în ultima perioadă, îți scade imunitatea. O să ai câteva probleme minore de sănătate. Încearcă să îți găsești activități care să te ajute să te obișnuiești cu ritmul de viață alert pe care îl ai. Stresul este cel mai mare rival al tău. Ești o persoană destul de anxioasă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Deși îți este greu să faci doar ceea ce simți, alegi întotdeauna această cale. Pare a fi mult mai sigură pentru confortul tău emoțional. Dorința de a te face remarcată te va ajuta să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Te simți absorbită la un nivel abstract de tot ceea ce trăiești. Ai senzația absurdă că te afli într-un carusel care se învârte cu viteză maximă. Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Dacă vei fi onestă cu tine, îți vei da seama că ai multe angajamente emoționale pe care trebuie să le onorezi. Indiferent de ceea ce dau naștere în tine momentele pe care le petreci alături de persoana iubită, încă nu ești pregătită să te implici în relații pe termen lung. Cariera este prioritatea ta acum.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Starea de rău fizic pe care o resimți astăzi te va forța să iei atitudine în acest sens. Din păcate, modul în care trăiești este cu totul în defavoarea ta. Remanierea de care ai parte în raport cu o anumită persoană te face să crezi din nou în propriile sentimente. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic. În plan personal, pui multă pasiune în orice relație pe care o ai, chiar dacă este un comportament riscant. Persoanele care te cunosc de ceva timp știu despre tine că tot ceea ce faci deține amprenta unei intenții onorabile.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Ziua aceasta se află sub influența lui Saturn care va intensifica dorința ta de a călători. Visezi cu ochii deschiși la mii de destinații. Pentru a ți se îndeplini visurile, trebuie să devii mai calculată din punct de vedere financiar și să nu mai faci achiziții care nu îți sunt necesare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Ai nevoie de intimitate. Această simplă cerință duce la conflicte nesemnificative, mai ales atunci când cei din jur parcă fac intenționat lucruri care te deranjează. Influența din partea Lunii te face să alegi dintre totul sau nimic. Această atitudine drastică te ajută să elimini din viața ta lucruri sau persoane care te țineau în loc.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, ești fascinată de talentele cele din jur.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Ai parte de evenimente neașteptate. Încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever. Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. La birou trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Independența de orice fel pe care ai tendința să ți-o proclami cu atâta vervă, indiferent de contextul în care te afli, se întoarce împotriva ta. Această zi de joi nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi doar pentru că nu ai încredere în sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 noiembrie 2018

Pentru prima parte a zilei lucrurile se prezintă într-o manieră destul de optimistă având în vedere evenimentele de care ai avut parte în ultima perioadă. Îți menții vitalitatea pentru mult timp. Până spre seară reușești să finalizezi toate taskurile de care ești responsabilă la birou.
Articole astro