Horoscopul zilei de 15 martie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 martie 2022

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 martie 2022

Atunci când vine vorba de pașii pe care trebuie să-i faci pentru propriul confort psihic, nu crezi în limitări. Norocul este de partea ta și de cele mai multe ori, o mână întinsă de cineva necunoscut la momentul potrivit te poate ajuta să îți îndeplinești cu succes obiectivele.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 martie 2022

Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna. Indiferent de ceea ce dau naștere în tine momentele alături de persoana iubită, încă nu ești pregătită să te implici în relații pe termen lung.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 martie 2022

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 martie 2022

Este o zi tocmai potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele personale pe care le ai în desfășurare. Chiar dacă pe alocuri simți că motivația și energia te ”părăsesc”, reușești să te redresezi imediat. În mintea ta lucrurile sunt foarte clare. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 martie 2022

Sunt multe situații în care ajungi să te identifici cu trăirile sau experiențele de viață a celor din jur. Poate este momentul să ceri ajutor de specialitate în acest sens. Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 martie 2022

Ai devenit o persoană mult mai reflexivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Le cauți în cărți, în interacțiunile cu cei din jur, în propriile gânduri sau prejudecăți. Momentele de singurătate sunt ”bogate” din acest punct de vedere.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 martie 2022

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar afecțiunea celor dragi conlucrează și ele la starea ta de bine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 martie 2022

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. Parcă tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi totuși să îți iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur. În această perioadă profunzimea emoțiilor îți dă viața peste cap.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 martie 2022

Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul, în orice sector al vieții. Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 martie 2022

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile. Ține-te de planurile stabilite!

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 martie 2022

Indicațiile pe care le oferi celor din jur te ajută să te remarci într-un sens pozitiv. Într-adevăr, ești o persoană cu o gândire strategică. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea se așterne în fața noastră.
Articole astro