Horoscopul zilei de 15 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 martie 2021

Este un început de săptămână tocmai potrivit pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai. Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 martie 2021

Te ”ascunzi” în spatele unor adevăruri evidente doar pentru că ești mult prea obișnuită cu propriile măști. Acestea fac parte din tine. Ești o fire rebelă, dar în același timp ai nevoie și de stabilitate. Sunt puțini cei care îți pot satisface concomitent aceste două nevoi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 martie 2021

Profunzimea emoțiilor îți dă viața peste cap. Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat. Nimic nu ți se pare mai vulnerabil în această perioadă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 martie 2021

Lucrurile ciudate de care ai parte parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive. Atunci când faci lucrurile condusă fiind doar de ceea ce simți, știi că îți asumi multe riscuri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 martie 2021

Îți dorești altceva de la o anumită persoană și nu mai ești dispusă să faci niciun compromis în acest sens. Chiar dacă distanțarea este dificilă și este singura soluție, ești conștientă că ai rămas prea mult timp ”captivă” într-o relație care nu te-a ajutat să fii un om mai bun.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 martie 2021

Nu știi de ce, dar astăzi te îndrepți către amintiri. Din cauza stării emoționale pe car o ai, încerci să retrăiești iar și iar momente din trecut, dar în care ai fost foarte fericită. Se pare că până și alegerea lecturilor pe care le parcurgi zi de zi au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 martie 2021

Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane te face să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. În primul rând trebuie să te focusezi pe propriile nevoi pentru a putea fi de ajutor dacă ți se solicită sprijinul.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 martie 2021

Această zi este potrivită pentru orice acțiune care încununează romantismul. Surprize pentru partener, cină romantică, discuții sincere, toate ajută să te apropii într-un mod autentic de alesul inimii. Cariera nu prezintă pentru tine o prioritate în aceasta perioadă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 martie 2021

Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă. Majoritatea acțiunilor pe care le faci în direcția carierei nu te motivează să ai mai multă încredere în reușită. Cu toate astea, ești întotdeauna pregătită cu un plan secund pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 martie 2021

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 martie 2021

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat pentru cei din jur. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 martie 2021

Partea de incertitudine din în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile.
Articole astro