Horoscopul zilei de 15 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 martie 2020

Indiferent de obstacolele pe care le întâmpini, reusești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată. Comunicarea deficitară dintre tine și partener nu vă ajută deloc să găsiți înțelesuri unitare asupra a tot ceea ce trăiți împreună.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 martie 2020

Conexiunile interpersonale de care ai parte sunt foarte importante pentru viața ta emoțională. Forțele cosmice gravitează în jurul tău, impulsionându-te să te lași condusă de intuiție în tot ceea ce faci. Demersurile pe care le faci pentru proiectele din plan personal te ajută să avansezi destul de mult și să crezi în propriile visuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 martie 2020

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat pentru cei din jur. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 martie 2020

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 martie 2020

Fiind determinată să nu lași niciodată ca lucrurile să decurgă de la sine, faci tot ceea ce ține de tine ca totul să fie bine organizat. Indicațiile pe care le oferi celor din jur te ajută să te remarci într-un sens pozitiv. Într-adevăr, ești o persoană cu o gândire strategică.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 martie 2020

Lucrurile nu trebuie să fie întotdeauna doar în nuanțe de gri. Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Deși ai mult de lucrat și tot felul de taskuri de îndeplinit, starea de oboseală pe care o resimți nu îți acaparează încă întreaga existență. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 martie 2020

Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Nu ai nimic de pierdut dacă vei încerca să mizezi mai mult pe aceste calități pe care le deții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 martie 2020

Indiferent de faptul că nu ești sigură pe modul în care vor decurge lucrurile dacă vei acționa într-un anume fel, trebuie să o faci. A te inhiba sau înfrâna nu este alegerea potrivită. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea se așterne în fața noastră.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 martie 2020

În spatele dinamicii pe care o trăiești zi de zi este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec. Neînțelegerile care apar în familie sunt de multe ori rezolvate de la sine deoarece între membrii ei există comunicare, deschidere și încredere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 martie 2020

Un Marte destul de energetic pare că te va ghida. La birou ai avea nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Din păcate, taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 martie 2020

Interesele tale în această perioadă sunt doar cele familiale. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai înțelegere și susținere și din partea celei mai bune prietene și a persoanei iubite.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 martie 2020

Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții. Ai nevoie de timp pentru tine. O călătorie de una singură te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți poate oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție.
Articole astro