Horoscopul zilei de 15 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 martie 2019

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. Parcă tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi totuși să îți iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur. Nici responsabilitățile de la birou nu îți mai dau bătăi de cap ca altădată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 martie 2019

Pentru tine, totul s-a transformat în rutină. Ai nevoie de noi provocări pentru a resimți adrenalina de altădată. Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 martie 2019

Lucrurile ciudate de care ai parte parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive. Atunci când faci lucrurile condusă fiind doar de ceea ce simți, știi că îți asumi multe riscuri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 martie 2019

Dacă începi să te simți singură, tot ceea ce trebuie să faci este să privești în jur. Multe persoane își doresc apropiere în raport cu tine, însă tu ești indiferentă la toate semnalele pe care ți le transmit. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, ai nevoie de oportunitatea de ”a repara” lucrurile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 martie 2019

Ai senzația absurdă că te afli într-un carusel care se învârte cu viteză maximă. Realitatea din jurul tău pare să fie imperceptibilă în această perioadă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 martie 2019

Te ”ascunzi” în spatele unor adevăruri evidente doar pentru că ești mult prea obișnuită cu propriile măști. Acestea fac parte din tine. Ești o fire rebelă, dar în același timp ai nevoie și de stabilitate. Sunt puțini cei care îți pot satisface concomitent aceste două nevoi.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 martie 2019

Nu mai analiza atât de mult lucrurile! Obsesiile pe care le manifești în raport cu anumite aspecte ale propriei vieți te pot conduce spre o zonă periculoasă. De asemenea, comparațiile cu cei din jur nu fac decât să îți accentueze tendința de a fi nesigură pe tot ceea ce faci.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 martie 2019

Chiar și o relație perfectă precum cea pe care o ai tu are parte de momente tensionate. A crede cu toată ființa în perfecțiune și echilibru constant te împiedică să vezi realitatea de care ești înconjurată. La birou îți este solicitat în mod constant ajutorul deoarece ești un angajat de încredere.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 martie 2019

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. La birou trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere. Dacă nu faci asta, riști să fii înțeleasă greșit, iar cei care își doresc, vor profita de vulnerabilitatea ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 martie 2019

Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat. Nimic nu ți se pare mai vulnerabil în această perioadă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 martie 2019

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele personale pe care le ai în desfășurare. Chiar dacă pe alocuri simți că motivația și energia te ”părăsesc”, reușești să te redresezi imediat. În mintea ta lucrurile sunt foarte clare. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 martie 2019

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.
Articole astro