Horoscopul zilei de 15 mai 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 mai 2022

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 mai 2022

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Prietenii îți cunosc destul de bine slăbiciunile și nevoile și de cele mai multe ori nu insistă asupra unor aspecte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 mai 2022

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită, este esențial să nu mai trăiești în trecut. Este important ca viața ta să fie construită din mai multe momente frumoase. Ai nevoie de o însuflețire la nivel spiritual.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 mai 2022

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. Ziua aceasta trece destul de greu având în vedere că nu ai niciun plan stabilit. Nu te recunoști atunci când vine vorba de dezorganizarea și haosul care sunt prezente acum în viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 mai 2022

Uranus pare că își ”revarsă” toată energia asupra zodiei tale. Lucrurile se întorc cu susul în jos, iar tu simți că pierzi controlul la tot ceea ce trăiești. Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 mai 2022

Indicațiile pe care le oferi celor din jur te ajută să te remarci într-un sens pozitiv. Într-adevăr, ești o persoană cu o gândire strategică. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea se așterne în fața noastră.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 mai 2022

Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Ești o fire mult prea sceptică și sarcastică pentru a nu da interpretări oricăror intenții pe care le au cei din jur. Ziua aceasta te găsește într-o dispoziție prea puțin comunicativă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 mai 2022

Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este tot ceea ce ai nevoie în această perioadă. Tot ceea ce se întâmplă este de bun augur pentru tine. Trebuie doar să îți dai voie să simți tot ceea ce trebuie să simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 mai 2022

Căutarea asiduă a ceea ce poate reprezenta fericiriea pentru tine asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Acum este timpul să îți setezi noi obiective personale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 mai 2022

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile. Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 mai 2022

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar sfârșitul acesta de săptămână este promițător din acest punct de vedere.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 mai 2022

Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna. Indiferent de ceea ce dau naștere în tine momentele alături de persoana iubită, încă nu ești pregătită să te implici în relații pe termen lung.  
Articole astro