Horoscopul zilei de 15 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 mai 2021

Deși unele evenimente care au loc astăzi au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane din viața ta te fac să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă, dar trebuie să ai grijă la tendința de a te ”anula” ca persoană.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 mai 2021

Câteva obiective nedefinite care te tot ”bântuie” de ceva timp îți captează cu totul atenția în acest sfârșit de săptămâna. Deși ai destul de multe planuri stabilite cu prietenii, știi că nu vei putea să nu dai curs imboldului pe care îl resimți de a ”construi” ceva și pentru propriile visuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 mai 2021

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta propriile frustrări sau neajunsuri. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 mai 2021

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare și tangibile şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 mai 2021

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine degajată și să fii mai puțin agresivă. Această abordare te poate ajuta să detensionezi atmosfera. Atunci când vine vorba de evenimente importante în familie, toți se bazează pe abilitatea ta de a organiza reuniuni reușite.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 mai 2021

Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Ești o fire mult prea sceptică și sarcastică pentru a nu da interpretări oricăror intenții pe care le au cei din jur. Ziua aceasta te găsește într-o dispoziție prea puțin comunicativă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 mai 2021

Treci prin momente destul de dificile din punct de vedere emoțional. Treci print-o despărțire bruscă. Ai nevoie de timp pentru a înțelege ceea ce viața dorește să îți transmită. Te simți descumpănită și deși ai nevoie de socializare, alegi să anulezi toate planurile pe care le aveai stabilite.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 mai 2021

Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Chiar și atunci când știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, te împotmolești în tot felul de prejudecăți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 mai 2021

La birou, dar și în viața de zi cu zi te-ai săturat de indolența celor din jur. Ai senzația că ești singura care își dă interesul pentru binele companiei. Acest fapt te face să fii destul de agresivă și indisponibilă atunci când ți se solicită ajutorul de către anumite persoane.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 mai 2021

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 mai 2021

Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță destul de plictisitoare pentru tine având în vedere că o vei petrece în familie. Nu ai dispoziție pentru comunicare și vei fi destul de retrasă.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 mai 2021

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.
Articole astro