Horoscopul zilei de 15 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 mai 2020

Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane te face să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. În primul rând trebuie să te focusezi pe propriile nevoi pentru a putea fi de ajutor dacă ți se solicită sprijinul.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 mai 2020

Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Ești o fire mult prea sceptică și sarcastică pentru a nu da interpretări oricăror intenții pe care le au cei din jur. Ziua aceasta te găsește într-o dispoziție prea puțin comunicativă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 mai 2020

Nu știi de ce, dar astăzi te îndrepți către amintiri. Din cauza stării emoționale pe car o ai, încerci să retrăiești iar și iar momente din trecut, dar în care ai fost foarte fericită. Se pare că până și alegerea lecturilor pe care le parcurgi zi de zi au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 mai 2020

Rațiunea nu este cel mai indicat aliat în situații incerte. În plan personal ai parte de evenimente neașteptate, iar încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.  Este esențial să reușești să ai încredere în tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 mai 2020

Lucrurile nu trebuie să fie întotdeauna doar în nuanțe de alb sau negru. Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Deși ai mult de lucru și esti direct responsabilă pentru bunul demers al multor lucruri, tot îți mai dorești afirmare în plan profesional.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 mai 2020

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar afecțiunea celor dragi conlucrează la starea ta de bine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 mai 2020

Profunzimea emoțiilor îți dă viața peste cap. Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat. Nimic nu ți se pare mai vulnerabil în această perioadă.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 mai 2020

Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții. Ai nevoie de timp pentru tine. O drumeție de una singură, prin natură, te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au loc în viața ta. De asemenea, îți poate oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 mai 2020

Din cauza stării agitate pe care o ai de câteva zile, este posibil să îți scadă imunitatea și să ai câteva probleme minore de sănătate. În timpul liber încearcă să te focusezi pe activități care să te destindă și să te și dezvolte ca profesionist.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 mai 2020

Influențele astrale de pe parcursul acestei zile sunt puternice. Determinarea celor din familie te îndeamnă și pe tine să ieși în față. Sunt contexte în care îți dorești cu ardoare să te faci auzită. Chiar dacă neglijența celor din jur te afectează destul de serios, reușești totuși să îți menții echilibrul interior.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 mai 2020

Panica care îți cuprinde uneori simțurile este de neînțeles, mai ales pentru cei care te cunosc. Încrederea în propria persoană nu este deloc șubredă, și cu toate astea, nu îți găsești locul în relațiile importante din viața ta. Sunt momente în care parcă te simți acaparată de lumea celorlalți și uiți cu desăvârșire de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 mai 2020

Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă. Majoritatea acțiunilor pe care le faci în direcția carierei nu te motivează să ai mai multă încredere în reușită. Cu toate astea, ești întotdeauna pregătită cu un plan secund pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești.
Articole astro