Horoscopul zilei de 15 mai 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 mai 2019

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută întotdeauna să minimalizezi numărul de decizii greșite luate. Orice provocare de care ai parte astăzi nu va reuși să te scoată din zona de confort. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 mai 2019

Momentele frumoase pe care le petreci alături de partener te vor face să contemplezi la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent. Pe alocuri este posibil să te simţi speriată de ceea ce se petrece în plan personal.  

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 mai 2019

Îți dorești altceva de la o anumită persoană și nu mai ești dispusă să faci niciun compromis în acest sens. Chiar dacă distanțarea este dificilă și este singura soluție, ești conștientă că ai rămas prea mult timp ”captivă” într-o relație care nu te-a ajutat să fii un om mai bun.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 mai 2019

Uranus pare că își ”revarsă” toată energia asupra zodiei tale. Lucrurile se întorc cu susul în jos, iar tu simți că pierzi controlul la tot ceea ce trăiești. Confirmarea socială de care ai nevoie ajunge să îți dicteze toate acțiunile. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 mai 2019

Prezența neașteptată a anumitor persoane în viața ta te face să fii confuză și complet indecisă cu privire la relația personală pe care o ai. Încearcă să acționezi discret. Dacă consideri că te va ajuta, poartă o discuție deschisă cu persoana iubită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 mai 2019

Ar fi indicat să iei o pauză de la toată agitația în care trăiești. Modul în care te consumi pentru tot ceea ce se întâmplă în jurul tău te epuizează destul de mult. Cel mai bine ar fi să te focusezi pe emoțiile sau lucrurile sau contextele asupra cărora ai control.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 mai 2019

Indiferent de starea psihică pe care o ai, nu pierzi nicio secundă din vedere obiectivele  profesionale pe care le ai. Reușești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 mai 2019

A privi cu claritate şi responsabilitate în propriul suflet este primul pas pe care trebuie să îl faci pentru a-ți da voie să trăiești la un alt nivel, mai profund, propria realitate emoțională. În plan profesional îți plac regulile și de aceea te adaptezi destul de ușor oricărui sistem de management.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 mai 2019

Oamenii de care ai parte în interacțiunile sociale îți confirmă faptul că statutul de leader este ceva ce ți-a fost predestinat. Reușești să ajungi cu ușurință la sufletele celor din jur, iar modul tău optimist de a vedea lucrurile îi motivează și pe alții să iasă din zona de confort.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 mai 2019

Astăzi nu reușești să-ți menții punctul de vedere. Treci mai mereu de la o idee la alta astfel încât mesajul pe care îl transmiți este complet incert. La birou te hotărăști să te dedici unor activități ce presupun o implicare de lungă durată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 mai 2019

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită, este esențial să nu mai trăiești în trecut. Este important ca viața ta să fie construită din mai multe momente frumoase. Ai nevoie de o însuflețire la nivel spiritual.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 mai 2019

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.
Articole astro