Horoscopul zilei de 15 iunie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 iunie 2019

Influențele astrale de pe parcursul acestei zile sunt puternice. Determinarea celor din familie te îndeamnă și pe tine să ieși în față. Sunt contexte în care îți dorești cu ardoare să te faci auzită. Chiar dacă neglijența celor din jur te afectează destul de serios, reușești totuși să îți menții echilibrul interior.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 iunie 2019

Panica care îți cuprinde uneori simțurile este de neînțeles, mai ales pentru cei care te cunosc. Încrederea în propria persoană nu este deloc șubredă, și cu toate astea, nu îți găsești locul în relațiile importante din viața ta. Sunt momente în care parcă te simți acaparată de lumea celorlalți și uiți cu desăvârșire de tine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 iunie 2019

Chiar dacă demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea planurilor creionate nu par să fie substanțiale în acest moment, lucrurile se vor ”așeza.” Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul, în orice sector al vieții.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 iunie 2019

Ești pusă mereu în postura de a alege. Îți este ușor să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă de activitatea obositoare pe care o desfășori la birou, chiar dacă început de weekend.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 iunie 2019

Ziua de sâmbătă a acestui weekend începe într-un mod armonios și în concordanță cu starea ta interioară. Deși unele lucruri au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Desigur, nu toate planetele îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. 

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 iunie 2019

Te simți absorbită la un nivel abstract de tot ceea ce trăiești. Ai senzația absurdă că te afli într-un carusel care se învârte cu viteză maximă. Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 iunie 2019

Întâmplările de care ai parte astăzi au un mare potențial erotic. Deși ai senzația că intri într-un joc periculos, te lași condusă de ceea ce simți. Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 iunie 2019

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai. Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 iunie 2019

Profunzimea unor trăiri emoționale îți dau viața peste cap. Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat. Nimic nu ți se pare mai vulnerabil în această perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 iunie 2019

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. În ceea ce privește cariera, trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere. Astăzi trebuie să fii pregatită să acționezi în consecință, indiferent de postura în care te vei afla.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 iunie 2019

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 iunie 2019

Viața ta amoroasă în această perioadă agitată are nevoie de certitudine si de lucruri tangibile. Ești pusă mereu în postura de a alege. Îți este greu să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează ea. Rațiunea nu este însă cel mai indicat aliat în unele situații incerte. 
Articole astro