Horoscopul zilei de 15 iulie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 iulie 2021

Având în vedere perioada prin care treci, nevoia de reconectare cu propria persoană devine absolut necesară. Totul în jurul tău pare să fie scăpat de sub control, iar o atitudine delăsătoare accentuează sentimentul de neapartenență pe care îl resimți de ceva timp. Focusează-te pe lucrurile simple din jurul tău!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 iulie 2021

Nevoia ta de evadare din cotidian pare să fie din ce în ce mai intensă. Conjunctura energetică întreruptă dintre Marte și Uranus va face ca viața ta să fie mai intensă prin prisma jocurilor de rol pe care vei fi ”obligată” să le pui în scenă. Totul în jurul tău este confuz. Nesiguranța parcă te pândește la orice pas.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 iulie 2021

Deși unele evenimente care au loc astăzi au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane din viața ta te fac să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă, dar trebuie să ai grijă la tendința de a te ”anula” ca persoană.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 iulie 2021

Indiferent de starea psihică pe care o ai, nu pierzi nicio secundă din vedere obiectivele  profesionale pe care le ai. Reușești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 iulie 2021

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 iulie 2021

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, evită să te mai justifici! Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confort psihic și emoțional.   

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 iulie 2021

Îți dorești altceva de la o anumită persoană și nu mai ești dispusă să faci niciun compromis în acest sens. Chiar dacă distanțarea este dificilă și este singura soluție, ești conștientă că ai rămas prea mult timp ”captivă” într-o relație care nu te-a ajutat să fii un om mai bun.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 iulie 2021

Căutarea asiduă a ceea ce poate reprezenta fericiriea pentru tine asupra căreia te-ai concentrat o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Este timpul să îți setezi noi obiective personale.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 iulie 2021

A nu fi onestă cu propria persoană te duce întotdeauna pe drumuri greșite. Deși îți este greu să reacționezi la complimentele sau la modul deschis în care anumite persoane își exprimă afecțiunea pe care ți-o poartă, tu apreciezi cu adevărat acest lucru.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 iulie 2021

Din cauza stării agitate pe care o ai în ultima perioadă, îți scade imunitatea. O să ai câteva probleme minore de sănătate. Încearcă să îți găsești activități care să te ajute să te obișnuiești cu ritmul de viață alert pe care urmează să îl ai având în vedere schimbările radicale care vor suveni în viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 iulie 2021

O persoană cu o atitudine pasiv-agresivă va reuși astăzi să îți testeze răbdarea. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața personală și carieră. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le consideri totuși ca fiind banale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 iulie 2021

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și nu te faci deloc înțeleasă în raport cu nevoile pe care le ai. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.
Articole astro