Horoscopul zilei de 15 iulie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 iulie 2020

Indiferent de circumstațele în care te afli, reușești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată. Îți este dor de anumite persoane, dar parcă nu ai curajul să vorbești despre ceea ce simți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 iulie 2020

Chiar dacă demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea planurilor creionate nu par să fie substanțiale în acest moment, lucrurile se vor ”așeza.” Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul, în orice sector al vieții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 iulie 2020

Este o zi de miercuri tocmai potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai. Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 iulie 2020

Nu ești adepta ”scurtăturilor” atunci când vine vorba de îndeplinirea obiectivele. În anumite momente pe parcursul acestei zile este posibil să fii încercată de o stare de tensiune interioară, dar nu vei da curs acestei trăiri.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 iulie 2020

Calm și vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 iulie 2020

Această zi este potrivită pentru orice acțiune care încununează romantismul. Surprize pentru partener, cină romantică, discuții sincere, toate ajută să te apropii într-un mod autentic de alesul inimii. Cariera nu prezintă pentru tine o prioritate în aceasta perioadă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 iulie 2020

Te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi doar pentru că nu ai încredere în sine. Lucrurile ciudate care tot apar în viața ta parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 iulie 2020

Ai nevoie de timp pentru tine. O nouă aventură amoroasă te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți vor oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție. A pune informațiile delicate pe care le deții la dispoziția anumitor persoane înseamnă o lipsă majoră de precauție.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 iulie 2020

Lucrurile ciudate de care ai parte parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive. Atunci când faci lucrurile condusă fiind doar de ceea ce simți, știi că îți asumi multe riscuri.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 iulie 2020

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. Ziua aceasta trece destul de greu având în vedere că nu ai niciun plan stabilit. Nu te recunoști atunci când vine vorba de dezorganizarea și haosul care sunt prezente acum în viața ta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 iulie 2020

Dacă începi să te simți singură, tot ceea ce trebuie să faci este să privești în jur. Multe persoane își doresc apropiere în raport cu tine, însă tu ești indiferentă la toate semnalele pe care ți le transmit. În ceea ce privește anumite relații din viața ta, ai nevoie de oportunitatea de ”a repara” lucrurile.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 iulie 2020

Te ”ascunzi” în spatele unor adevăruri evidente doar pentru că ești mult prea obișnuită cu propriile măști. Acestea fac parte din tine. Ești o fire rebelă, dar în același timp ai nevoie și de stabilitate. Sunt puțini cei care îți pot satisface concomitent aceste două nevoi.
Articole astro