Horoscopul zilei de 15 iulie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 iulie 2019

Un Marte destul de energetic pare că te va ghida. La birou ai avea nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Din păcate, taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 iulie 2019

Mercur este din nou în poziție retrogradă față de celelalte planete și asta va face iarăși destul de dificil procesul decizional. Din păcate, aceste zile te vor pune destul de des în situații în care trebuie să faci alegeri fiind presată de timp.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 iulie 2019

Interesele tale în această perioadă sunt doar cele familiale. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai înțelegere și susținere și din partea celei mai bune prietene și a persoanei iubite.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 iulie 2019

Deși îți dorești o viață securizată, din toate punctele de vedere, trăiești mereu la limită având în vedere deciziile nesăbuite pe care le iei. Simți că adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi te scoate din anonimat.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 iulie 2019

În spatele dinamicii pe care o trăiești zi de zi este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec. Neînțelegerile care apar în familie sunt de multe ori rezolvate de la sine deoarece între membrii ei există comunicare, deschidere și încredere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 iulie 2019

Astăzi vei fi focusată doar pe depășirea propriilor limite, chiar și atunci când vine vorba de relația personală. Chiar dacă demersurile pe care le faci pentru îndeplinirea planurilor creionate nu par să fie substanțiale în acest moment, lucrurile se vor așseza într-o formă care să te mulțumească.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 iulie 2019

Sunt multe situații în care ajungi să te identifici cu trăirile sau experiențele de viață a celor din jur. Poate este momentul să ceri ajutor de specialitate în acest sensViața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 iulie 2019

Deși unele lucruri au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Desigur, nu toate contextele sau conexiunile îți vor netezi drumul spre reușită, dar nimic din ceea ce vei face nu va rămâne fără rezonanță. Trebuie să ai încredere în acest lucru!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 iulie 2019

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să integrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Mai mult decât atât, știi că la cei dragi găsești întotdeauna înțelegere.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 iulie 2019

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar afecțiunea celor dragi conlucrează și ele la starea ta de bine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 iulie 2019

Rațiunea nu este cel mai indicat aliat în situații incerte. În plan personal ai parte de evenimente neașteptate, iar încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.  Este esențial să reușești să ai încredere în tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 iulie 2019

Mișcarea cosmică a astrelor devine tot mai agitată în raport cu semnul tău de zodiac. Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acesta de săptămână este promițător din acest punct de vedere.
Articole astro