Horoscopul zilei de 15 iulie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 iulie 2018

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 iulie 2018

Viața ta amoroasă are nevoie de certitudine si de lucruri tangibile. Ești pusă mereu în postura de a alege. Trebuie să încerci să te detașezi mai mult de persoanele care au o influență negativă asupra dispoziției tale. Ești genul de persoană care se consumă prea mult din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 iulie 2018

Te bucuri de momente frumoase în familie și acest lucru te face să te simți împlinită. Deschiderea emoțională pe care o simți și din partea partenerului te ajută să vezi tot ceea ce vi se întâmplă dintr-o perspectivă matură și asumată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 iulie 2018

Îți este greu să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. Raționamentele din mintea ta au nevoie de practicabilitate. Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă de activitatea obositoare pe care o desfășori cu proiectele personale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 iulie 2018

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele personale pe care le ai. Din anumite puncte de vedere, viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 iulie 2018

Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Din cauza stării agitate pe care o ai, este posibil să îți scadă imunitatea și să ai câteva probleme minore de sănătate. Încearcă să găsești activități care să te destindă și să te și dezvolte ca persoană.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 iulie 2018

Voluntariatul, de orice fel, poate fi ceva de luat în considerare atunci când vine vorba de dezvoltare personală. A învăța să îi ajuți pe cei aflați în nevoie poate accesa în tine resurse emoționale pe care acum nu le folosești pentru a-ți găsi fericirea.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 iulie 2018

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. Ziua aceasta trece destul de greu având în vedere că nu ai niciun plan stabilit. Nu te recunoști atunci când vine vorba de dezorganizarea și haosul din viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 iulie 2018

Întâmplările de care ai parte astăzi au un mare potențial erotic. Deși ai senzația că intri într-un joc periculos, te lași condusă de ceea ce simți. Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 iulie 2018

Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță destul de plictisitoare în familie. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine și o să profiți la maxim de acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 iulie 2018

Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna. Această zi de sâmbătă este destinată proiectelor personale. Ai multe idei pe care îți dorești să le pui în aplicare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 iulie 2018

Chiar dacă pe alocuri simți că motivația și energia te ”părăsesc”, reușești să te redresezi imediat. În mintea ta lucrurile sunt foarte clare. Tot ceea ce trebuie să faci este să acționezi la fel de de prompt cum ai făcut-o până acum. Acasă, în familie, reușești întotdeauna să îți regăsești echilibrul interior.
Articole astro