Horoscopul zilei de 15 februarie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 februarie 2022

Pentru tine totul se complică pe ultima sută de metri înainte de atingerea obiectivului. Tot ceea ce vei trăi în perioada următoare te va determina să renunți la o parte din oamenii din viața ta în raport cu care ai sentimente de nesiguranță sau neîncredere.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 februarie 2022

Deși îți este greu să faci doar ceea ce simți, alegi această cale. Pare a fi mult mai sigură pentru confortul tău emoțional. Compromisurile pe care trebuie să le faci pentru cariera ta nu îți sunt pe plac. Mai mult decât atât, nici nu par să te ajute să ajungi acolo unde îți dorești.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 februarie 2022

Alegi întotdeauna să te înconjori de persoane loiale și demne de încrederea ta. Acesta este unul din principiile tale în ceea ce privește succesul, în orice sector al vieții. Dacă în familie au loc conflicte, este indicat să nu intervii pentru a nu te încărca cu energie negativă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 februarie 2022

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 februarie 2022

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 februarie 2022

Rațiunea nu este cel mai indicat aliat în situații incerte. În plan personal ai parte de evenimente neașteptate, iar încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.  Este esențial să reușești să ai încredere în tine.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 februarie 2022

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 februarie 2022

Câteva obiective nedefinite care te tot ”bântuie” de ceva timp îți captează cu totul atenția în această zi de marți. Deși ai destul de multe planuri stabilite cu prietenii, știi că nu vei putea să nu dai curs imboldului pe care îl resimți de a ”construi” ceva și pentru propriile visuri.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 februarie 2022

Chiar dacă îți este dificil să prioritezi anumite aspecte personale, trebuie să o faci pentru a menține echilibrul în viața emoțională. Astăzi îți dorești să rămâi mai mult timp conectată la propriile emoții și de aceea vei evita interacțiunile sociale.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 februarie 2022

Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Nu ai nimic de pierdut dacă vei încerca să mizezi mai mult pe aceste calități pe care le deții.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 februarie 2022

Simți cum nivelul tău de energie începe să scadă de la o zi la alta. Programul foarte încărcat și solicitant îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Spre seară simți că armonia și stabilitatea se întorc în viața ta deoarece vei petrece timp de calitate alături de persoana iubită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 februarie 2022

Lucrurile ciudate de care ai parte parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive. Atunci când faci lucrurile condusă fiind doar de ceea ce simți, știi că îți asumi multe riscuri.
Articole astro