Horoscopul zilei de 15 februarie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 februarie 2021

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. Parcă tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi totuși să îți iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur. În această perioadă profunzimea emoțiilor îți dă viața peste cap.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 februarie 2021

Indiferent de circumstațele în care te afli, reușești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată. Îți este dor de anumite persoane, dar parcă nu ai curajul să vorbești despre ceea ce simți.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 februarie 2021

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile. Ține-te de planurile stabilite!

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 februarie 2021

Indicațiile pe care le oferi celor din jur te ajută să te remarci într-un sens pozitiv. Într-adevăr, ești o persoană cu o gândire strategică. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea se așterne în fața noastră.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 februarie 2021

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 februarie 2021

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. La birou trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere. De cele mai multe ori ești doar pasiv-agresivă și această atitudine nu este una constructivă.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 februarie 2021

Indiferent de faptul că nu ești sigură pe modul în care vor decurge lucrurile dacă vei acționa într-un anume fel, trebuie să o faci. A te inhiba sau înfrâna nu este alegerea potrivită. În spatele dinamicii profesionale pe care o trăiești zi de zi este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 februarie 2021

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele personale pe care le ai în desfășurare. Chiar dacă pe alocuri simți că motivația și energia te ”părăsesc”, reușești să te redresezi imediat. În mintea ta lucrurile sunt foarte clare. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 februarie 2021

Ai nevoie de timp pentru tine. O nouă aventură amoroasă te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți vor oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție. A pune informațiile delicate pe care le deții la dispoziția anumitor persoane înseamnă o lipsă majoră de precauție.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 februarie 2021

Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Le cauți în cărți, în interacțiunile cu cei din jur, în propriile gânduri sau prejudecăți. Momentele de singurătate sunt ”bogate” din acest punct de vedere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 februarie 2021

Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Ești o fire mult prea sceptică și sarcastică pentru a nu da interpretări oricăror intenții pe care le au cei din jur. Ziua aceasta te găsește într-o dispoziție prea puțin comunicativă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 februarie 2021

Se pare că până și alegerea lecturilor pe care le parcurgi zi de zi au asupra lor amprenta emoțiilor trăite. În plan personal ai parte de evenimente neașteptate, iar încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.
Articole astro