Horoscopul zilei de 15 februarie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 februarie 2019

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, evită să te mai justifici! Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confort psihic și emoțional. 

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 februarie 2019

Simți cum nivelul tău de energie începe să scadă de la o zi la alta. Programul foarte încărcat și solicitant îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Spre seară simți că armonia și stabilitatea se întorc în viața ta deoarece vei petrece timp de calitate alături de persoana iubită.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 februarie 2019

Ești pusă mereu în postura de a alege. Îți este ușor să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. În această perioadă încărcată psihic, te focusezi pe lucrurile simple și frumoase din viața ta și așa reușești să dai un imbold benefic incoștientului.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 februarie 2019

Deși energia acestei zile este una pozitivă, seara te va găsi destul de doborâtă. Majoritatea acțiunilor pe care le faci în direcția carierei nu te motivează să ai mai multă încredere în reușită. Cu toate astea, ești întotdeauna pregătită cu un plan secund pentru a putea ajunge acolo unde îți dorești.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 februarie 2019

Ziua de astăzi se anunță plictisitoare la birou. Asta îți oferă mai mult timp pentru tine, mai ales că este sfârșit de săptămână și ai evenimente în familie de plănuit pentru weekend. De asemenea, momentele de meditație te vor ajuta să găsești răspunsuri rezonabile la o serie de întrebări care au legătură directă cu o bună prietenă.    

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 februarie 2019

A nu fi onestă cu propria persoană te duce întotdeauna pe drumuri greșite. Deși îți este greu să reacționezi la complimentele sau la modul deschis în care anumite persoane își exprimă afecțiunea pe care ți-o poartă, tu apreciezi cu adevărat acest lucru. Tu ai nevoie de astfel de demonstrații.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 februarie 2019

Adrenalina pe care o resimți în anumite contexte te face să realizezi că încă ești ”vie”. Deși ai tendința de a te focusa doar pe partea goală a paharului, acum devii conștientă că viața îți oferă multe motive dintre cele mai simple sau banale pentru a simți armonie și împlinire.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 februarie 2019

Relațiile importante pentru tine se află în ”pericol”din cauza atitudinii tale schimbătoare. Treci de la o stare la alta, iar neglijența din comportament îi presează pe cei dragi să aibă dubii cu privire la ceea ce simți. În plan profesional ești interesată să te implici în tot felul de proiecte complexe tocmai pentru a rămâne peste program la birou.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 februarie 2019

Dificultățile pe care le întâmpini în această perioadă te fac să rămâi fără energie, mai ales la nivel psihic. Te miști haotic dintr-o parte în alta și parcă acțiunile tale nu au un scop în sine. Deși ești conștientă că toate resursele se află în tine, consideri că îți este peste măsură de dificil să le accesezi acum.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 februarie 2019

Lucruri de neconceput pentru tine vor avea loc în această perioadă. Nesiguranța îți va invada sufletul și rațiunea. Nu reușești să îți dai seama care este sursa acestei anxietăți pe care o resimți. În plan profesional te simți măgulită de cei care doresc să îți ofere ajutorul.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 februarie 2019

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să intregrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Acasă, în familie, te retragi de fiecare dată când ai nevoie de liniște și armonie.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 februarie 2019

Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane te fac să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. Sunt multe situații în care ajungi să te și identifici cu trăirile lor. Poate este momentul să ceri ajutor de specialitate în acest sens, având în vedere că această dinamică te afectează atât de grav.
Articole astro