Horoscopul zilei de 15 decembrie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Nu reușești să-ți menții punctul de vedere. Treci mai mereu de la o idee la alta astfel încât mesajul pe care îl transmiți este complet incert. La birou te hotărăști să te dedici unor activități ce presupun o implicare de lungă durată. Simți nevoia să te deconectezi cât mai mult de viața personală.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Lucrurile ciudate de care ai parte parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive. Atunci când faci lucrurile condusă fiind doar de ceea ce simți, știi că îți asumi multe riscuri.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Nu știi de ce, dar astăzi te îndrepți către amintirile pe care le ai. Încerci să retrăiești iar și iar momente din trecut, dar în care ai fost foarte fericită. Se pare că până și alegerea lecturilor pe care le parcurgi zi de zi au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.  

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Din păcate, taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții sau visuri. Este important să rămâi în contact cu propriul sine!

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Indiferent de faptul că nu ești sigură pe modul în care vor decurge lucrurile dacă vei acționa într-un anume fel, trebuie să o faci. A te inhiba sau înfrâna nu este alegerea potrivită. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea se așterne în fața noastră.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat pentru cei din jur. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 decembrie 2021

”Toxicitatea” de care ai parte în plan emoțional te împiedică să iei deciziile corecte. Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă din aceste zile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Dacă ești singură, energia astrelor te va forța să rămâi ”agățată” de ideea unei relații perfecte. Tot ceea ce trăiești nu se află la nivelul așteptărilor tale. Dacă ești implicată într-o relație, această zi aduce cu sine un plus de romantism și apropiere. 

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Respectul de sine câștigat cu greu poate fi ușor de spulberat de acele persoane care îți cunosc slăbiciunile. Atunci când vine vorba de carieră, de cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Astăzi ai parte de evenimente neașteptate. Încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever. În plan profesional, este tot mai evident faptul că ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Pentru tine, termenele de predare ”strânse” sunt esențiale pentru a-ți demonstra abilitățile pe care susții că le ai. Ai senzația că mereu trebuie să demonstrezi ceea ce ești, iar această stare de fapt te extenuează, fără doar și poate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 decembrie 2021

Este nevoie de mai mult curaj pentru a pune în aplicare ideile pe care le ai. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur. Dacă acum ești în echilibru cu sine, încearcă să devii cât mai conștientă de ce plus valoare a adus în viața ta această conectare.
Articole astro