Horoscopul zilei de 15 decembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Tot ceea ce ai construit până în prezent în plan personal se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent. A te lăsa iubită de cel de lângă tine îți oferă ocazia de a afla lucruri noi despre sine. Nu ”umbri” cu indiferența ta aceasta posibilitate!

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 decembrie 2020

În plan profesional ești mult mai proactivă decât de obicei, iar asta atrage privirile celor din jur. Deși unii colegi pot părea surprinși de noul tău comportament, nu vor încerca să îi ofere un anumit sens. A acționa în favoarea propriei persoane îți aduce o satisfacție extraordinară.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Dorința de a te face remarcată te va ajuta să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar. Deși de multe ori susții că ești indiferentă în raport cu anumite persoane, tu știi cel mai bine că nu vei reuși niciodată să te detașezi cu adevărat de ele.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță destul de plictisitoare pentru tine având în vedere că o vei petrece în familie. Nu ai dispoziție pentru comunicare și vei fi destul de retrasă.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Luna pare să fie marcată de un fenomen astrologic intens. Energiile pe care le vei ”recepționa” de la ea vor lăsa o amprentă însemnată asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește cu desăvârșire curajul.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Câteva obiective nedefinite care te tot ”bântuie” de ceva timp îți captează cu totul atenția în acestă săptămâna. Deși ai destul de multe planuri stabilite cu prietenii, știi că nu vei putea să nu dai curs imboldului pe care îl resimți de a ”construi” ceva și pentru propriile visuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Din cauza stării agitate pe care o ai, este posibil să îți scadă imunitatea și să ai câteva probleme minore de sănătate. Încearcă să găsești activități care să te destindă și să te și dezvolte ca persoană.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Nu ai nimic de pierdut dacă vei încerca să mizezi mai mult pe aceste calități pe care le deții. Este important să intregrezi cu succes în viața ta și acele contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Atunci când vine vorba de pașii pe care trebuie să-i faci pentru propriul confort psihic, nu crezi în limitări. Norocul este de partea ta și de cele mai multe ori, o mână întinsă de cineva necunoscut la momentul potrivit te poate ajuta să îți îndeplinești cu succes obiectivele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Astrele au tendința de a crea haos la nivel energetic și tu vei resimți chiar și la nivel somatic acest lucru. Parteneriatele financiare pe care le ai în prezent te ajută să îți faci planuri de vacanță exact așa cum ai visat. Nu există niciun motiv pentru care să faci vreun compromis cu privire la acest aspect.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Sunt contexte în care este nevoie să fii mai chibzuită și echilibrată, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în orice moment de cumpănă.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 decembrie 2020

Pentru tine, totul s-a transformat în rutină. Ai nevoie de noi provocări pentru a resimți adrenalina de altădată. Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde.
Articole astro