Horoscopul zilei de 15 decembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Nu te regăsești în nimic din ceea ce ţi se întâmplă şi din păcate, nimeni nu te poate ajuta cu nimic în aces sens. Trebuie să îți definești propriile trăiri pentru a nu mai fi pusă în situația de a face compromisuri în defavoarea ta. Chiar dacă nu îți dai seama de acest lucru, ești fascinată de talentele cele din jur.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele personale pe care le ai în desfășurare. Chiar dacă pe alocuri simți că motivația și energia te ”părăsesc”, reușești să te redresezi imediat. În mintea ta lucrurile sunt foarte clare. 

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Ai nevoie de timp pentru tine. O nouă aventură amoroasă te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți vor oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție. A pune informațiile delicate pe care le deții la dispoziția anumitor persoane înseamnă o lipsă majoră de precauție.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Independența de orice fel pe care ai tendința să ți-o proclami cu atâta vervă, indiferent de contextul în care te afli, se întoarce împotriva ta. Această zi de weekend nu este tocmai potrivită pentru a lua decizii, de orice fel. În ceea ce privește cariera, te simți intimidată de ceilalți colegi cu care lucrezi doar pentru că nu ai încredere în sine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Ai devenit o persoană mult mai reflectivă deoarece simți nevoia să găsești răspunsuri pertinente la tot ceea ce trăiești zi de zi. Le cauți în cărți, în interacțiunile cu cei din jur, în propriile gânduri sau prejudecăți. Momentele de singurătate sunt ”bogate” din acest punct de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Astăzi te îndrepți către propriile amintiri. Încerci să retrăiești iar și iar momente de mult apuse, dar în care ai fost foarte fericită. Colecția de cărți pe care o ai îți readuce în prim plan trecutul. Până și alegerea lecturilor pe care le-ai parcurs cândva au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.

Balanta

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Nu reușești să-ți menții punctul de vedere. Treci mai mereu de la o idee la alta astfel încât mesajul pe care îl transmiți este complet incert. La birou te hotărăști să te dedici unor activități ce presupun o implicare de lungă durată. Simți nevoia să te deconectezi cât mai mult de viața personală.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Te simți lipsită de energie în raport cu tot ceea ce faci. Parcă tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi să iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur. Nici responsabilitățile de la birou nu îți mai dau bătăi de cap ca altădată.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Pentru tine, totul s-a transformat în rutină. Ai nevoie de noi provocări pentru a resimți adrenalina de altădată. Îți dorești din suflet să reușești să îți dai seama ce se întâmplă cu sentimentele tale. Ai nevoie de mai mult curaj pentru a te vindeca de rănile unei dezamăgiri profunde.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Deși îți este greu să faci doar ceea ce simți, alegi întotdeauna această cale. Pare a fi mult mai sigură pentru confortul tău emoțional. Dorința de a te face remarcată te va ajuta să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Lucrurile ciudate de care ai parte parcă sunt de neoprit. Marte și Saturn sunt aliniate astăzi și de aceea vei simți în jurul tău o aură mai plină de vibrații pozitive. Atunci când faci lucrurile condusă fiind doar de ceea ce simți, știi că îți asumi multe riscuri.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 decembrie 2019

Îți plac foarte mult regulile și de aceea te adaptezi destul de ușor oricărui sistem de management. Nu pierzi nicio secundă din vedere obiectivele pe care le ai. Reusești mereu să te refocusezi asupra drumului pe care trebuie să îl urmezi. În plan personal astăzi ai parte de o zi agitată.
Articole astro