Horoscopul zilei de 15 decembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Momentele frumoase pe care le petreci astăzi alături de partener te vor face să contemplezi din nou la noţiunea de fericire, la ceea ce îţi oferă viaţa, la tot ceea ce ai trăit până în prezent. Este posibil să te simţi ușor speriată de ceea ce se petrece în plan personal.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 decembrie 2018

În plan profesional este nevoie să îți restructurezi și redefinești obiectivele pentru a reuși să ajungi acolo unde îți dorești. Evenimentele personale din ultima perioadă ți-au acaparat concentrarea și acest lucru s-a resimțit destul de intens la nivelul carierei.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 decembrie 2018

În circumstanțe normale, această zi ar trebui să fie una satisfăcătoare pentru tine. Cu toate astea, problemele complicate de care ai parte te vor face să îți epuizezi întru totul bateriile. Chiar dacă nu știi întotdeauna cum trebuie să acționezi în anumite circumstanțe, lasă-te condusă de energia lui Jupiter.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Trebuie să înveţi să faci faţă presiunilor din jur fără ca sistemul tău de valori să fie afectat în vreun fel. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu trebuie să îţi demonstrezi abilităţile într-un mod agresiv. Firea exuberantă nu este în avantajul tău atunci când cauți apreciere de la cei din jur.  

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Relația personală este prima ta prioritate din această perioadă. Tot ceea ce vei face în anumite contexte în care te vei afla te va ajuta să îți resetezi o parte din valorile morale, dar și să descoperi lucruri noi despre propria persoană. La nivel psiho-emoțional, astăzi se întâmplă lucruri care nu se află în controlul tău.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Vibrațiile astrelor îți oferă o zi echilibrată și armonioasă. În această perioadă vei fi focusată pe depășirea propriilor limite, mai ales atunci când vine vorba de relațiile cu cei din jur. Ai nevoie să te cunoști mai bine în diverse interacțiuni sociale și emoționale. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Chiar dacă nu ești convinsă de drumul pe care îți dorești să mergi, este important să te lași provocată. Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. O astfel de alegere îți oferă mai mult timp pentru tine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Lucrurile nu se prezintă niciodată în maniera pe care tu o consideri ca fiind ”normală”. Dintotdeauna ai știut că drumul pe care alegi să mergi va fi unul anevoios, indiferent că este vorba de cel personal sau cel profesional. Cu toate astea, ești mereu fidelă propriului univers interior și te lași condusă de ceea ce simți.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Viața este pentru tine precum o iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine. Frica de a fi dezamăgită îți inundă rațiunea și nu reușești să faci nimic pentru propria persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Astăzi trebuie să fii pregatită să acționezi în consecință, indiferent de postura socială în care te vei afla. În viața personală ești supusă la conflicte emoționale. Alegerile pe care le faci sunt mereu greu de gestionat din punct de vedere emoțional și energetic.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat pentru cei din jur. Persoane care nu știu nimic despre tine se lasă conduse de aparențe în ceea ce te privește. Atunci când vine vorba de relațiile importante din viața ta, este posibil să fii respinsă cu brutalitate.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 decembrie 2018

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile.
Articole astro