Horoscopul zilei de 15 august 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec  - horoscop azi, 15 august 2022

În această perioadă din viața ta, te provoacă intelectual orice proiect de mare anvergură sau care te forțează să te documentezi mult. Din păcate, în plan personal nu te simți deloc sigură pe ceea ce ai. Relația actuală este pe muchie de cuțit din cauza unor decizii greșite luate în trecut.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 august 2022

Dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispusă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. În această perioadă te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 august 2022

Ești o fire puternică, focusată pe acțiune și pe rezultate. Nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. Cu siguranță reușești să te faci văzută într-o mulțime de oameni deoarece comportamentul tău este unul exuberant. Atitudinea aceasta explozivă poartă însă cu sine și o serie de frustrări personale pe care încerci să le neutralizezi.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 august 2022

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 august 2022

Astăzi îți dorești să rămâi mai mult timp conectată la propriile emoții și de aceea vei evita interacțiunile sociale. Ești mereu pe fugă și nu ai capacitatea de a te opri din a alerga dintr-o parte într-alta. Sunt multe lucruri care se pot anula sau amâna, dar tu nu vrei să o faci pentru că ai nevoie să ai mereu mintea ocupată.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 august 2022

Realitatea din jurul tău este imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna. Indiferent de ceea ce dau naștere în tine momentele alături de persoana iubită, încă nu ești pregătită să te implici în relații pe termen lung.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 august 2022

Chiar dacă unele tensiuni create chiar de tine în raport cu anumite persoane, iau amploare, nu ești dispusă să faci niciun compromis. Te focusezi doar pe tot ceea ce are legătură cu propriul echilibru și negi să te mai lași distrasă de lucruri fără ”substanță”.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 august 2022

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile. Ține-te de planurile stabilite!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 august 2022

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 august 2022

Starea îndoielnică pe care o ai în raport cu anumite neajunsuri ale vieții emoționale te influențează radical în luarea deciziilor. Sentimentul de neapartenență care te încearcă de multe ori în echipa de la birou devine principala motivație în găsirea unui alt loc de muncă.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 august 2022

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, evită să te mai justifici! Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confort psihic și emoțional. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 august 2022

Trăiești într-o continuă agitație emoțională din cauza insecurității. Trebuie să încerci să îți dai seama ce anume îți dorești de la cel de lângă tine. Așteptările pe care ajungi să le proiectezi asupra celor din jur îți fac rău. A fi în contact cu propriul sine presupune asumare și recunoșterea propriilor slăbiciuni.
Articole astro