Horoscopul zilei de 15 august 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 august 2020

Astăzi nu reușești să-ți menții punctul de vedere. Treci mai mereu de la o idee la alta astfel încât mesajul pe care îl transmiți este complet incert. La birou te hotărăști să te dedici unor activități ce presupun o implicare de lungă durată.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 august 2020

Tu știi despre sine că ești capabilă să faci anumite lucruri sau să îți împlinești misiunea pe acest Pământ. Uneori te raportezi prea mult la ceea ce cred sau presupun cei din jur. Răspunsul la această întrebare retorică nu este relevant atât timp cât tu rămâi fidelă propriilor sentimente și emoții.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 august 2020

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, evită să te mai justifici! Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confort psihic și emoțional. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 august 2020

Rațiunea nu este cel mai indicat aliat în situații incerte. În plan personal ai parte de evenimente neașteptate, iar încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.  Este esențial să reușești să ai încredere în tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 august 2020

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să integrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Mai mult decât atât, știi că la cei dragi găsești întotdeauna înțelegere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 august 2020

Armonia la nivel energetic dintre astre se resimte și în viața ta personală. Lucrurile au un parcurs lin și nimic nu pare să îți ”dezechilibreze” starea emoțională. Astăzi vei fi plină de energie, energie pe care o vei canaliza asupra vieții profesionale.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 august 2020

Trebuie să îți controlezi impulsurile și să fii mai sigură pe pașii pe care îi faci. Pentru a evita să fii dezamăgită, este esențial să nu mai trăiești în trecut. Este important ca viața ta să fie construită din mai multe momente frumoase. Ai nevoie de o însuflețire la nivel spiritual.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 august 2020

Te afli într-o perioadă în care simți nevoia să împărtășești cu oricine drama propriei vieți. Un astfel de comportament te poate plasa în diverse contexte penibile.  Poate ideea de a te ”izola” de tot ceea ce te înconjoară este binevenită în această perioadă.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 august 2020

Te dezici de toate inhibițiile care te caracterizează și faci doar ceea ce simți. Entuziasmul cu care trăiești orice mică bucurie a vieții face din tine o persoană jovială și pozitivă. Gândurile negative sau neconstructive sunt eliminate cu succes din mintea ta.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 august 2020

Astrele au tendința de a crea haos la nivel energetic și tu vei resimți chiar și la nivel somatic acest lucru. Parteneriatele financiare pe care le ai în prezent te ajută să îți faci planuri de vacanță exact așa cum ai visat. Nu există niciun motiv pentru care să faci vreun compromis cu privire la acest aspect.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 august 2020

Un Marte destul de energetic pare că te va ghida. La birou ai avea nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Din păcate, taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 august 2020

Fără să îți dorești asta, ești pusă mereu în postura de a alege. Îți este ușor să îți asculți inima și să faci doar ceea ce îți dictează. În această perioadă încărcată psihic, te focusezi pe lucrurile simple și frumoase din viața ta și așa reușești să dai un imbold benefic incoștientului.
Articole astro