Horoscopul zilei de 15 august 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 august 2019

Tabieturile nesănătoase și modul dezorganizat în care te alimentezi îți afectează sănătatea. Ar fi binevenite, sau chiar indicate schimbări în acest sector al vieții tale. Nu mai pune pe locul al doilea propria stare de bine! Ai în față o zi lungă și obositoare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 august 2019

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine degajată și să fii mai puțin agresivă. Această abordare te poate ajuta să detensionezi atmosfera. Atunci când vine vorba de evenimente importante în familie, toți se bazează pe abilitatea ta de a organiza reuniuni reușite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 august 2019

Din cauza stării agitate pe care o ai în ultima perioadă, îți scade imunitatea. O să ai câteva probleme minore de sănătate. Încearcă să îți găsești activități care să te ajute să te obișnuiești cu ritmul de viață alert pe care urmează să îl ai având în vedere schimbările radicale care vor suveni în viața ta.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 august 2019

Treci prin momente destul de dificile din punct de vedere emoțional. Treci print-o despărțire bruscă. Ai nevoie de timp pentru a înțelege ceea ce viața dorește să îți transmită. Te simți descumpănită și deși ai nevoie de socializare, alegi să anulezi toate planurile pe care le aveai stabilite.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 august 2019

Stresul este cel mai mare rival al tău. Ești o persoană destul de anxioasă. Deși îți este greu să faci doar ceea ce simți, alegi întotdeauna această cale. Pare a fi mult mai sigură pentru confortul tău emoțional. Ziua aceasta de sărbătoare îți oferă ocazii noi de a fi înconjurată de cei dragi și de a te vitaliza prin intermediul lor.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 august 2019

Dorința de a te face remarcată te va ajuta să îți urmezi intuiția atunci când vine vorba de oportunitățile care apar. Deși de multe ori susții că ești indiferentă în raport cu anumite persoane, tu știi cel mai bine că nu vei reuși niciodată să te detașezi cu adevărat de ele.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 august 2019

Încearcă să lași în urmă persoanele și locurile care nu îți mai oferă nimic nou sau care te fac să stagnezi. Ziua de astăzi se anunță destul de plictisitoare pentru tine având în vedere că o vei petrece în familie. Nu ai dispoziție pentru comunicare și vei fi destul de retrasă.  

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 august 2019

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață ai o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită și prin prisma acestei dispoziții ești mai conștientă de toate lucrurile frumoase din viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 august 2019

Deși unele evenimente care au loc astăzi au tendința să te agite, rămâi conectată la cei dragi. Îndatorirea morală sau spirituală pe care o resimți față de anumite persoane din viața ta te fac să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă, dar trebuie să ai grijă la tendința de a te ”anula” ca persoană.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 august 2019

În viața de familie, neajunsurile emoționale au rămas neschimbate. Nimeni din familia ta extinsă nu este învățat sau nu are capacitatea de a-și exprima fără perdea emoțiile și strările sufletești. Din păcate, această educație deficitară a fost transmisă ca o ”moștenire” de la o generație la alta.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 august 2019

Luna pare să fie marcată de un fenomen astrologic intens. Energiile pe care le vei recepționa vor lăsa o amprentă însemnată asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește cu desăvârșire curajul.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 august 2019

Câteva obiective nedefinite care te tot ”bântuie” de ceva timp îți captează cu totul atenția în acest sfârșit de săptămâna. Deși ai destul de multe planuri stabilite cu prietenii, știi că nu vei putea să nu dai curs imboldului pe care îl resimți de a ”construi” ceva și pentru propriile visuri.
Articole astro