Horoscopul zilei de 15 august 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 august 2018

Astăzi te îndrepți către amintirile pe care le ai. Încerci să retrăiești iar și iar momente de mult apuse, dar în care ai fost foarte fericită. Colecția de cărți pe care o ai îți readuce în prim plan trecutul. Până și alegerea lecturilor pe care le-ai parcurs cândva au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 august 2018

Astăzi la birou se anunță o sedință importantă pentru departamentul din care faci parte. Deși nu ești încrezătoare în rezultatul unei asemenea acțiuni, preiei inițiativa și vorbești deschis despre unele lucruri care au loc în echipa ta. Acest simplu gest va face pentru superiori diferența dintre tine și colegi.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 august 2018

Această zi este potrivită pentru orice acțiune care încununează romantismul. Surprize pentru partener, cină romantică, discuții sincere, toate ajută să te apropii într-un mod autentic de alesul inimii. Cariera nu prezintă pentru tine o prioritate în aceasta perioadă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 august 2018

Lucrurile nu trebuie să fie întotdeauna colorate doar în nuanțe de gri. Trebuie să cauți în tine bucuria de copil de altădată și să îți dai voie să simți. Deși ai mult de lucrat și tot felul de taskuri de îndeplinit, gândul îți stă deja doar la weekend. Starea de oboseală îți acaparează întreaga personalitate.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 august 2018

Este o zi potrivită pentru obiective atinse. Ești determinată și dorești să finalizezi la timp proiectele pe care le ai în desfășurare. Viața este pentru tine precum iluzie permanentă. Niciodată nu reușești să ai încredere în ceea ce simt cei de lângă tine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 august 2018

Astăzi te bucuri de momente frumoase în familie și acest lucru te face să te simți împlinită. Trebuie să încerci să te detașezi mai mult de persoanele care au o influență negativă asupra dispoziției tale. Îndepărtarea de ele te poate ajuta să dai un nou sens propriei vieți.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 august 2018

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar astrele conlucrează și ele la starea ta de bine.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 august 2018

Încearcă să găsești activități care să te destindă și să te și dezvolte ca și persoană. De exemplu, voluntariatul, în orice domeniu, poate fi ceva de luat în considerare. Jupiter va fi foarte expresiv pe parcursul  acestei zile, mai ales în acele momente când confuzia pare sa îți invadeze simțurile.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 august 2018

Explorezi mai mult viața ta interioară și te lași condusă de lucrurile pe care le descoperi. Nu ai crezut niciodată că noul din viața ta poate să îți ofere perspective interesante și intense din punct de vedere emoțional. Această trăire va fi ”ghidul” tău energetic pe parcursul întregii zile.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 august 2018

Ai parte de evenimente neașteptate. Încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever. Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 august 2018

Aventura a lipsit întotdeauna din viața ta. Poate asta este ceea ce ai nevoie în momentul de față pentru a te regăsi. Încrederea în sine și firea carismatică te fac să fii de invidiat. Nu ai nimic de pierdut dacă vei încerca să mizezi mai mult pe aceste calități pe care le deții.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 august 2018

Deși nu recunoști acest lucru, îți va fi foarte greu să alegi între rațiune și sentimente. Chiar dacă majoritatea măsurilor pe care le pui în aplicare în ceea ce privește îmbunătățirea propriului echilibru emoțional nu dau roade, nu trebuie să îți pierzi încrederea.
Articole astro