Horoscopul zilei de 15 aprilie 2022

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Partea de incertitudine prezentă în viața ta face întotdeauna lucrurile mai interesante. Nu îți dorești să mai afli răspunsuri și de aceea nu mai ai niciun fel întrebări. Jupiter va fi foarte expresiv astăzi, mai ales în acele momente în care confuzia pare să îți invadeze simțurile.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Interesele tale în această perioadă sunt doar cele familiale. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai înțelegere și susținere și din partea celei mai bune prietene și a persoanei iubite.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Un Marte destul de energetic pare că te va ghida. La birou ai avea nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Din păcate, taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. 

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Deși autocontrolul nu a fost niciodată o problemă pentru tine, sunt momente în care te pierzi cu firea. Este important să integrezi cu succes în viața ta și aceste contexte în care îți sunt expuse slăbiciunile. Mai mult decât atât, știi că la cei dragi găsești întotdeauna înțelegere.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Ești într-o formă excelentă și de aceea te concentrezi pe carieră. Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare psihică la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Acum este timpul ideal din an să îți setezi noi obiective personale.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Tu știi despre sine că ești capabilă să faci anumite lucruri sau să îți împlinești misiunea pe acest Pământ. Uneori te raportezi prea mult la ceea ce cred sau presupun cei din jur. Răspunsul la această întrebare retorică nu este relevant atât timp cât tu rămâi fidelă propriilor sentimente și emoții.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Toată starea emoțională intensă pe care o resimți în această perioadă te face să iei decizii eronate, chiar dacă de cele mai multe ori îți dai seama de consecințele pe care ți le asumi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru multe persoane cu care vei interacționa. Dorința de a te face plăcută de cei din jur nu mai este un criteriu în ceea ce privește stima de sine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Nu știi de ce, dar astăzi te îndrepți către amintiri. Din cauza stării emoționale pe car o ai, încerci să retrăiești iar și iar momente din trecut, dar în care ai fost foarte fericită. Se pare că până și alegerea lecturilor pe care le parcurgi zi de zi au asupra lor amprenta emoțiilor trăite.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 aprilie 2022

În spatele dinamicii pe care o trăiești zi de zi este posibil să se afle o teamă profundă de eșec. Neînțelegerile care apar în familie sunt de multe ori rezolvate de la sine deoarece între membrii ei există comunicare, deschidere și încredere.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață simți o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită, iar afecțiunea celor dragi conlucrează la starea ta de bine.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 aprilie 2022

Profunzimea emoțiilor îți dă viața peste cap. Lucrurile pe care le descoperi despre propria persoană te șochează și te blochează. Ai senzația că tot ceea ce ai făcut până în prezent este sortit eșecului dacă nu vei reuși să te cunoști cu adevărat. Nimic nu ți se pare mai vulnerabil în această perioadă.  
Articole astro