Horoscopul zilei de 15 aprilie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Viața amoroasă are nevoie de certitudine si de lucruri tangibile. Mai mereu ești pusă în postura de a alege, iar acest rol social este dificil de integrat. Astăzi ai parte de evenimente neașteptate. Încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 aprilie 2020

În plan profesional ai nevoie de mult mai multă stabilitate și organizare. Pentru tine, termenele de predare ”strânse” sunt esențiale pentru a-ți demonstra abilitățile sau pentru a a-ți pune în aplicare ideile. Cu toate astea, încearcă să nu devii exagerată sau obositoare pentru cei din jur.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Te bucuri de momente frumoase în familie și acest lucru te împlinește. Ești genul de persoană care se consumă prea mult din punct de vedere emoțional. Trebuie să încerci să te detașezi mai mult de persoanele care au o influență negativă asupra dispoziției tale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Calmitate și multă vitalitate sunt pregătite pentru tine astăzi. Încă de dimineață ai o stare de confort emoțional care ți-a lipsit o lungă perioadă de timp. Lucrurile încep să se așeze, tu devii mai tolerantă și mai liniștită și prin prisma acestei dispoziții ești mai conștientă de toate lucrurile frumoase din viața ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 aprilie 2020

În viața de familie, neajunsurile emoționale au rămas neschimbate. Nimeni din familia ta extinsă nu este învățat sau nu are capacitatea de a-și exprima fără perdea emoțiile și strările sufletești. Din păcate, această educație deficitară a fost transmisă ca o ”moștenire” de la o generație la alta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Câteva obiective nedefinite care te tot ”bântuie” de ceva timp îți captează cu totul atenția în această zi de miercuri. Deși ai destul de multe planuri stabilite cu prietenii, știi că nu vei putea să nu dai curs imboldului pe care îl resimți de a ”construi” ceva și pentru propriile visuri.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Influențele astrale de pe parcursul acestei zile sunt puternice. Determinarea celor din familie te îndeamnă și pe tine să ieși în față. Sunt contexte în care îți dorești cu ardoare să te faci auzită. Chiar dacă neglijența celor din jur te afectează destul de serios, reușești totuși să îți menții echilibrul interior.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune. În ceea ce privește cariera, trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere. Astăzi trebuie să fii pregatită să acționezi în consecință, indiferent de postura în care te vei afla.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții. O călătorie de una singură te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta. A petrece mai mult timp cu sine îți poate oferi spațiu pentru introspecție. Ar trebui să faci asta cu prima ocazie.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Indiferent de faptul că nu ești sigură pe modul în care vor decurge lucrurile dacă vei acționa într-un anume fel, trebuie să o faci. A te inhiba sau înfrâna nu este alegerea potrivită. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea ni se ”așterne” în față.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Chiar dacă îți este dificil să prioritezi anumite aspecte personale, trebuie să o faci pentru a menține echilibrul în viața emoțională. Astăzi îți dorești să rămâi mai mult timp conectată la propriile emoții și de aceea vei evita interacțiunile sociale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 aprilie 2020

Ești mereu pe fugă și nu ai capacitatea de a te opri din a alerga dintr-o parte într-alta. Sunt multe lucruri care se pot anula sau amâna, dar tu nu vrei să o faci. Mai ales în această perioadă critică, ai nevoie să îți ții mintea ocupată.
Articole astro