Horoscopul zilei de 15 aprilie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Opiniile celor din jur contează mai mult pentru tine decât propriile emoții. Ai nevoie de timp pentru tine. O călătorie de una singură te poate ajuta să dai un alt înțeles anumitor evenimente care au avut loc în viața ta și îți poate oferi un spațiu complet impersonal pentru introspecție.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 15 aprilie 2019

În această zi ploioasă de luni pare că tristețea și neputința apasă constant pe umerii tăi. Urmând sfatul celor apropiați, te decizi să iei o pauză binemeritată de la tot ceea ce este în jur așa că te apuci să îți organizezi în cele mai mici detalii concediul în care vei pleca în curând.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Indiferent de faptul că nu ești sigură pe modul în care vor decurge lucrurile dacă vei acționa într-un anume fel, trebuie să o faci. A te inhiba sau înfrâna nu este alegerea potrivită. De multe ori suntem tentați să ne lăsam conduși de propriile prejudecăți, chiar și atunci când realitatea se așterne în fața noastră.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 15 aprilie 2019

La început de săptămână ai senzația absurdă că te afli într-un carusel care se învârte cu viteză maximă. Realitatea din jurul tău pare să fie ușor imperceptibilă. Toată negura aceasta în care te afli este rezultatul agitației și stresului pe care le trăiești dintotdeauna.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 15 aprilie 2019

În plan profesional reușești să îți menții concentrată atenția asupra obiectivelor. Acest lucru este transpus prin rezultatele excelente pe care le ai. Chiar dacă îți este dificil să prioritezi anumite aspecte personale, trebuie să o faci pentru a menține echilibrul în viața emoțională.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Astăzi îți dorești să rămâi mai mult timp conectată la propriile emoții și de aceea vei evita interacțiunile sociale. Ești mereu pe fugă și nu ai capacitatea de a te opri din a alerga dintr-o parte într-alta. Sunt multe lucruri care se pot anula sau amâna, dar tu nu vrei să o faci pentru că ai nevoie să îți mereu mintea ocupată.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 15 aprilie 2019

La birou trebuie să fii mai precisă atunci când îți expui punctul de vedere. Având în vedere că ești foarte sigură pe informațiile și cunoștințele pe care le deții, uiți că audiența ta poate întâmpina dificultăți în a le înțelege. Atmosfera degajată din familie te ajută întotdeauna să îți reîncarci bateriile.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Chiar la început de săptămână ai parte de evenimente neașteptate. Încărcătura emoțională pe care o poartă cu ele te va dezechilibra destul de sever. Este esențial să ai alături de tine persoane care îți inspiră încredere și afecțiune.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Ai multe lucruri peste care trebuie să treci, pe care trebuie să le integrezi în universul propriu, iar începutul acesta de săptămână este promițător din acest punct de vedere. Zilele care urmează sunt catalogate de tine ca fiind radicale în ceea ce privește schimbările la nivel emoțional de care vei avea parte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Energia astrală pe care o recepționezi va fi definitorie pentru echilibrul propriei vieți. Această zi de luni va fi una ”greoaie” din punct de vedere emoțional. Într-o relație de prietenie care e pe sfârșite sunt multe lucruri rămase nespuse și a prelua inițiativa în acest moment reprezintă pentru tine o provocare în sine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Din cauza stării agitate pe care o ai de câteva zile, este posibil să îți scadă imunitatea și să ai câteva probleme minore de sănătate. În timpul liber încearcă să te focusezi pe activități care să te destindă și să te și dezvolte ca profesionist. Voluntariatul, în orice domeniu, poate fi un lucru serios de luat în considerare.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 15 aprilie 2019

Dacă lucrurile iau o întorsătură neașteptată în mai mult sectoare ale vieții, nu apăsa pe ”butonul panicii”. O analiză a propriei stări emoționale este primul pas pe care trebuie să îl faci spre rezolvarea conflictelor de care ai parte. Onestitatea și compasiunea sunt lucruri care îți definesc personalitatea.
Articole astro