Horoscopul zilei de 14 septembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi. Îți dorești foarte mult să lași lucrurile să decurgă de la sine. Cu toate astea, uneori vrei să forțezi anumite contexte deoarece ești nerăbdătoare.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Deși unele persoane din viața ta continuă să te intrige prin prisma alegerilor pe care le fac, decizi să le oferi respectul tău.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, cum să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Sentimentele haotice pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, iar lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi sau rezonezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de multă introspecție și cunoaștere de sine.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să ”alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii după care să ne ghidăm am avea. Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relațiile cu anumite persoane.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Tu știi despre sine că ești capabilă să faci anumite lucruri sau să îți împlinești misiunea pe acest Pământ. Te raportezi tot mai mult la ceea ce cred sau presupun cei din jur. Răspunsul la aceste presupuneri nu este relevant atât timp cât tu rămâi fidelă propriilor sentimente și emoții.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Conflictele dintre colegi sunt tot mai intense, iar atmosfera de lucru nu mai este cum era odată. Astăzi, la birou, îți îndrepți atenția către propriile nevoi. În plan sentimental ai ajuns să iei decizii influențată fiind de anumite standarde sociale. Este complet greșit și iluzoriu ceea ce faci.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Indiferent de câtă ”magie” pare să fie în jurul tău, trebuie să vezi dincolo de cinismul unora. Nu mai fi atât de credulă! De cele mai multe ori persoanele au tot felul de intenții ascunse și sunt capabile să facă orice pentru a-și atinge obiectivele.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Raționalizarea prin care filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută întotdeauna să minimalizezi numărul de decizii greșite pe care ești tentată să le iei. Nimeni și nimic nu va reuși astăzi să te scoată din zona de confort. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Nu te îngrijora de faptul că viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinită! Oferă-ți timp pentru a recepționa corect toate mesajele pe care Universul încearcă să ți le transmită. Planetele emană multă energie, iar tu trebuie să te lași ”acaparată” de ea.  

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 septembrie 2020

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Acum ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.
Articole astro