Horoscopul zilei de 14 septembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Decizia de a lucra puțin la aspectul fizic este una excelentă și te poate ajuta la armonizarea echilibrului interior. În ceea ce te privește, tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi viața după propriul plac.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 septembrie 2019

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea ta vulnerabilă. Chiar și atunci când știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, te împotmolești în tot felul de prejudecăți.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 septembrie 2019

La birou, dar și în viața de zi cu zi te-ai săturat de indolența celor din jur. Ai senzația că ești singura care își dă interesul pentru binele companiei. Acest fapt te face să fii destul de agresivă și indisponibilă atunci când ți se solicită ajutorul de către anumite persoane.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Interesele tale în această perioadă sunt doar cele de ordin familial. Ai nevoie să îți găsești echilibrul emoțional și compania celor dragi este cel mai potrivită în acest sens.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 septembrie 2019

În anumite contexte începi să fii mai puțin extravagantă și mai puțin extrovertită decât de obicei, deși acest mod de a fi nu ți se potrivește. Într-un final se pare că o să ajungi la concluzia ca îți face bine să adopți o asemenea atitudine în mediul social.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Astăzi faci alegeri doar în funcție de ceea ce simți. Dramă, emoție, intensitate, confuzie, toate la un loc adaugă un plus de exuberanță propriei vieți. În ceea ce privește cariera, consideri că ai nevoie de o pauză. Influența negativă a persoanelor cu care interacționezi este evidentă la nivel emoțional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Deși de multe ori nu vei fi înțeleasă sau acceptată, faptul că te faci auzită este suficient pentru tine. Sunt sectoare în viața ta în care acțiunile pe care le vei face te vor ajuta să vezi lucrurile într-o manieră mai matură. Jupiter este catalizatorul multor schimbări radicale care vor surveni în viața ta.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Având în sfera energetică planetele Jupiter și Marte, această zi va fi caracterizată de aventură și riscuri. Viața îți oferă multe motive pentru a trece dincolo de bariere. Deși pe alocuri te simți nesigură cu privire la anumite decizii, o să te lași ghidată de ceea ce simți.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Nesiguranța de sine implică o stare de spirit îndoielnică și anxioasă. În plan profesional reușești să îți expui punctul de vedere într-o manieră diplomată, indiferent de replicile acide care ți se adresează. Ai nevoie să te afirmi, dar nu ești dispusă să faci orice pentru acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Îți dorești ca cei din jur să nu își mai proiecteze asupra ta propriile frustrări sau neajunsuri. Această simplă cerință duce de multe ori la conflicte, dar vei reuși totuși să îți temperezi iritarea. Influența pe care o primești din partea astrelor te provoacă să alegi dintre totul sau nimic, indiferent de situația în care te afli.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 septembrie 2019

Anumite aspecte din viaţa ta devin mult mai clare și tangibile şi acest lucru te ajută să te orientezi şi să iei decizii importante. Evenimentele din familie te afectează destul de serios. Pentru tine este importantă armonia în relațiile cu cei din jur.  
Articole astro