Horoscopul zilei de 14 septembrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Îți dorești ca în această zi să acționezi complet spontan în tot ceea faci. Dacă îți dorești ca cei din jur să afle cu adevărat ceea ce simți, ar fi bine să vorbești deschis cu ei. Ai mult prea multe așteptări de la orice interacțiune socială de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Tot ceea ce trăiești în această perioadă te ajută să descoperi lucruri noi despre tine. Deși unele persoane din viața ta continuă să te intrige prin prisma alegerilor pe care le fac, decizi să le oferi respectul tău. Fiecare dintre noi poartă cu sine o adevărată paletă de trăiri și gânduri.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. 

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Respectul de sine câștigat cu greu poate fi ușor de spulberat de acele persoane care îți cunosc slăbiciunile. Atunci când vine vorba de carieră, de cele mai multe ori mizezi pe intuiție. Niciodată nu a dat greș. Cu toate astea, ai în spate și un plan bine structurat.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Simți că nivelul tău de energie începe să scadă. Programul foarte încărcat și solicitant de pe parcursul fiecărei zile îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru ceilalți. Spre seară simți că armonia și stabilitatea se întorc în viața ta.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 septembrie 2018

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta. La birou se anunță o zi agitată din cauza proiectelor care sunt în derulare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Nu te îngrijora de faptul ca viața ta stagnează într-un punct în care nu te simți împlinită. Chiar dacă în prezent nu îți dai seama de acest aspect, lucrurile se întâmplă în acel ritm care îți va aduce stabilitatea și echilibrul de care ai nevoie.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Îți menții vitalitatea pentru mult timp. În această zi reușești să finalizezi toate taskurile profesionale de care ești responsabilă. În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Stima ta de sine trăieşte o explozie în această perioadă. Trebuie să înveţi să îi faci faţă fără ca sistemul tău de valori să fie afectat. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii, la birou nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta retrasă nu este în avantajul tău.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Intrigile celor din jur ajung întotdeauna să îți influențeze părerea pe care o ai în raport cu anumite lucruri. Prejudecățile sunt un mai defect în ceea ce te privește. Viaţa ta are nevoie de claritate. Negura în care te afunzi cu fiecare zi care trece este din ce în ce mai greu de cuprins. 

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 septembrie 2018

Opoziția Mercur-Venus îți induce o stare profundă de anxietate. Totul pare să fie ca un carusel în mintea, dar și în viața ta. Este cam și cum ai transpune într-un mod fidel trăirile tale interioare. Deși în ultima perioadă ai reușit să te odihnești, psihic continui să te simți epuizată.
Articole astro