Horoscopul zilei de 14 octombrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 octombrie 2019

”Misiunea” ta pe acest pământ nu îți este tocmai clară, dar asta nu te împiedică niciodată să faci bine. Pe parcursul acestei zile beneficiezi de contextele potrivite pentru a duce la îndeplinire câteva proiecte personale pe care le-ai tot amânat.  

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi sau rezonezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de multă introspecție și cunoaștere de sine.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Este foarte ușor pentru fiecare dintre noi să ”alunecăm” spre zone periculoase, oricât de multe principii după care să ne ghidăm am avea. Începi să devii mai conștientă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relațiile cu anumite persoane.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 octombrie 2019

O schimbare bruscă a dispoziției psihice te va agita și te va face să îți dorești să faci lucrurile să funcționeze, indiferent de obstacolele pe care le întâmpini. Te simți inspirată și dornică de a te face lucruri mărețe atât pentru sine, cât și pentru cei din jur.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Te simți epuizată din cauza situațiilor stresante prin care treci la birou. În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinită. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală. Faci afirmații care îi pot răni pe cei dragi, iar mesajul pe care dorești să îl transmiți oricum nu se face auzit în acest context.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Atunci când vine vorba de reușitele din viața ta, pentru tine sunt extrem de importante detaliile. Ești o fire perfecționistă și crezi în minuțiozitate. Îți place să crezi despre sine că oferi celor din jur autenticitate și respect, dar realitatea este cu totul alta.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Frustrările pe care le trăiești în raport cu anumite gânduri sau dorințe te fac să îți schimbi prioritățile. Schimbările sunt de bun augur pentru tine. Vibraţiile astrelor conlucrează în favoarea ta, chiar dacă starea ta de spirit nu este dintre cele mai bune.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Procesul de dezvoltare personală în care te afli este unul destul de anevoios și tulburător, dar asta nu înseamnă că vei ceda. Ai nevoie să te ”vindeci” și vei face tot ceea ce ține de tine pentru ca acest lucru să se întâmple. În jurul tău ”gravitează” tot felul de persoane care încearcă să îți distragă atenția de la obiectivele propuse.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Te simți intrigată în raport cu schimbările care au loc în viața personală. Parcă nu știi cum trebuie să reacționezi și cu atât mai puțin, cum să acționezi. Ai nevoie de timp pentru a te obișnui cu noile sentimente induse de evenimentele confuze care au loc.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Împlinirea din plan personal este esențială pentru echilibrul tău interior, mai ales atunci când viața îți scoate în cale destul de multe provocări. În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 octombrie 2019

Viața personală îți aduce multe satisfacții în această perioadă. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici trup și suflet.
Articole astro