Horoscopul zilei de 14 octombrie 2018

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Preferi ca în această zi de weekend să acționezi complet spontan în tot ceea faci. Dacă îți dorești ca cei din jur să afle cu adevărat ceea ce simți, ar fi bine să vorbești deschis cu ei. Ai mult prea multe așteptări de la orice interacțiune socială de care ai parte.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Fără să faci nimic în mod deosebit, atragi privirile, atragi atenția și aprecierea celor din jur. Această postură socială te face să te simți plăcut. Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă. Nu te simți pregătită pentru o relație.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. Deși cei din jur pot părea surprinși de noul tău comportament, nu vor încerca să îi ofere un anumit sens.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 octombrie 2018

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta. Tot ceea ce ai construit până în prezent se poate nărui într-o secundă dacă nu vei acționa prudent.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Starea de sănătate nu este deloc favorabilă în această perioadă. Treci prin momente destul de dificile din acest punct de vedere. Nici în plan sentimental lucrurile nu stau prea bine. Treci printr-o despărțire bruscă și ai nevoie de timp pentru a înțelege ceea ce viața dorește să îți transmită.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Un Marte plin de inspirație pare că te va ghida pe parcursul acestei zile. La birou ai avea nevoie de mai mult timp pentru a face lucrurile așa cum îți dorești. Din păcate, taskurile care îți sunt alocate sunt mereu urgente. Pentru tine acest mod de lucru este o adevărată sursă de stres și anxietate. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Deși te simți presată de anumite condiții externe, reușești totuși să îți focalizezi atenția asupra acelor detalii din viața ta care fac întotdeauna diferența. Faptul că oferi celor din jur posibilitatea de a vorbi deschis cu tine despre ceea ce simt, te apropie de ei într-un mod autentic.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Interesele tale în această perioadă sunt doar cele familiale. Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai ajutor și susținere și din partea celei mai bune prietene. Acest lucru contează enorm pentru tine.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Deși îți dorești o viață securizată, din toate punctele de vedere, trăiești mereu la limită. Adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi simți că te scoate din anonimat. În spatele acestei dinamici este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Reușești să treci cu maturitate peste problemele sentimentale pe care le ai. Noul început de care ai parte este tot ceea ce ai nevoie în această perioadă. Tot ceea ce se întâmplă este de bun augur pentru tine, trebuie să ai încredere în acest lucru.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Ești în formă excelentă și de aceea te concentrezi pe carieră. Chiar dacă este zi de weekend, o să faci reale progrese profesionale. Din cauza unor evenimente neprevăzute, începi să îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 octombrie 2018

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare psihică la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi deoarece ai senzația că nici măcar nu vor să te înțeleagă.
Articole astro