Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Sensibilitatea ta se află la cote maxime pe parcursul acestei zile. Chiar dacă intenţiile tale sunt mereu dintre cele mai onorabile, nu reuşeşti să le transpui în plan social. Trebuie să lucrezi la modul în care comunici deoarece mesajul pe care îl transpui nu este niciodată autentic și consecvent.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Încerci să adopţi noi norme de valoare şi să-ţi restabileşti echilibrul interior. Schimbarea face parte din tine, chiar dacă noile începuturi de care ai parte sunt destul de dificil de integrat în propriul univers. La birou se întâmplă lucruri pe care nu le poți controla.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Această zi este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Tot ceea ce urmează să trăiești îți oferă posibilitatea de a-ți regăsi echilibrul interior. Trebuie doar să îți dorești ca acest lucru să se întâmple. Ignoră și uită tot ceea ce ține de persoanele toxice din viața ta! În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Toată starea emoțională intensă pe care o resimți în această perioadă te face să iei decizii eronate, chiar dacă de cele mai multe ori îți dai seama de consecințele pe care ți le asumi.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Astăzi ai de-a face cu tot felul de stări care îți afectează echilibrul interior. Atunci când siguranța de sine pune stăpânire pe toate acțiunile tale, îți dai seama că poți obține tot ceea ce îți dorești. A prelua inițiativa nu este întotdeauna un act de curaj, ci mai degrabă de asumare.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Viața personală îți aduce multe satisfacții în această perioadă. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici trup și suflet.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Mesajele pe care le recepționezi de la cei din jur nu ți se prezintă întotdeauna într-o formă accesibilă. Pentru a susține că empatizezi sau rezonezi cu adevărat în raport cu ceea ce trăiesc anumite persoane este nevoie de multă introspecție și cunoaștere de sine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Treci printr-o perioadă în care partea profesională primează. Chiar dacă cei din jur nu îți înțeleg alegerile, eviți să te mai justifici. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea confortului tău psihic și emoțional. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru multe persoane cu care vei interacționa. Dorința de a te face plăcută de cei din jur nu mai este un criteriu în ceea ce privește stima de sine.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 noiembrie 2020

Consideri din nou că nimic din ceea ce spui sau faci nu prezintă ”greutate” în fața unei persoane importante pentru tine. Nu este benefic pentru tine să te lași acaparată de dinamica personalității celor din jur. Este ca și cum te-ai nega pe sine și continui să faci acest lucru în cunoștință de cauză.
Articole astro