Horoscopul zilei de 14 noiembrie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Programul foarte încărcat și solicitant de la birou îți epuizează resursele fizice. Astăzi vei fi irascibilă și neînțeleasă pentru multe persoane cu care vei interacționa. Dorința de a te face plăcută de cei din jur nu mai este un criteriu în ceea ce privește stima de sine.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic deoarece energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Raționalizarea prin care reușești să filtrezi orice experiență de care ai parte te ajută întotdeauna să minimalizezi numărul de decizii greșite luate. Orice provocare de care ai parte astăzi nu va reuși să te scoată din zona de confort. Ești foarte sigură pe tot ceea ce reprezinți și acest sentiment te definește în această perioadă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Deși unele persoane din viața ta continuă să te intrige prin prisma alegerilor pe care le fac, decizi să le oferi respectul tău.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Fiecare dintre noi poartă cu sine o adevărată paletă de trăiri și gânduri. Stima ta de sine trăieşte o ”explozie” în această perioadă. Prejudecățile sunt un mare neajuns în ceea ce te privește, mai ales atunci când deciziile pe care le iei sunt în totalitate influențate de ele.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă. Nu te simți pregătită pentru o relație romantică. Adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi simți că te scoate din anonimat.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Ești într-o formă excelentă și de aceea te concentrezi pe carieră. Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare psihică la alta și parcă nu îți găsești locul în acest univers. Acum este timpul ideal din an să îți setezi noi obiective personale.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Ești foarte calmă și iei toate lucrurile exact așa cum ți se prezintă. Îndatorirea morală pe care o resimți față de anumite persoane din viața ta te „obligă” să fii mult prea implicată în tot ceea ce li se întâmplă. Puțină detașare este indicată, mai ales având în vederea vulnerabilitatea pe care o expui.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Această zi este marcată de un fenomen astrologic intens care își va lăsa amprenta asupra destinului tău. Simți nevoia să te reinventezi la nivel profesional, dar îți lipsește curajul. Maniera în care alegi să faci lucrurile te poate conduce spre un succes în carieră la care nu ai fi visat vreodată.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Te motivezi tot mai mult și reușești să atingi unele obiective pentru care ai trudit mult în ultima perioadă. Idealurile pe care le ai par a deveni din ce în ce mai palpabile. Ești mereu înconjurată de persoane care îți oferă oportunități de dezvoltare. Acesta este un avantaj pe care nu îl poți contesta.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 noiembrie 2019

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Toată starea emoțională intensă pe care o resimți în această perioadă te face să iei decizii eronate, chiar dacă de cele mai multe ori îți dai seama de consecințele pe care ți le asumi.
Articole astro