Horoscopul zilei de 14 martie 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 martie 2021

Deși pentru tine aprecierile externe nu reprezintă o sursă de motivație, te încântă totuși atunci când acțiunile tale sunt lăudate lși apreciate. Te încrezi în cei din jur condusă fiind de instinct, chiar dacă acesta poate da greș uneori.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 martie 2021

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 martie 2021

Sunt contexte în care este nevoie să fii mai chibzuită și echilibrată, chiar și cu ceea ce ajungi să demonstrezi celor din jur. Îți dorești o schimbare în viața ta. Această dorință aprigă te face să fii sigură pe tot ceea ce urmează să faci. Încrederea în propria persoană contează foarte mult în orice moment de cumpănă.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 martie 2021

Încearcă să fii mai precaută atunci când vine vorba de modul în care te alimentezi. Toată starea emoțională intensă pe care o resimți în această perioadă te face să iei decizii eronate, chiar dacă de cele mai multe ori îți dai seama de consecințele pe care ți le asumi.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 martie 2021

Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă. Nu te simți pregătită pentru o relație adevărată. Timpul și energia pe care le depui pentru vindecarea rănilor din trecut îți dau curaj să faci totul în favoarea propriului confort psihic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 martie 2021

Încearcă să ai mai multă răbdare cu tine. Chiar dacă contextele în care te afli te ”forțează” să gândești lucrurile într-o manieră anume, revino cu o evaluare. De cele mai multe ori, emoțiile ne sunt amestecate și nu ne pot oferi un răspuns consecvent cu privire la ceea ce trăim.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 martie 2021

Simți o nevoie disperată de a aduce diversitate în viața ta. Empatia pe care o arăți celor din jur ajunge să te dezavantajeze. Astfel de comportamente nu sunt apreciate în esența lor. Indiferent de acest lucru, nu trebuie să trăiești prin prisma percepțiilor celor din jur.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 martie 2021

Simți că este o perioadă propice pentru flirturi, chiar dacă nu ești convinsă unde vrei ca acestea să te conducă. Nu te simți pregătită pentru o relație romantică. Adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi simți că te scoate din anonimat.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 martie 2021

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 martie 2021

Modul în care ai ajuns să te desconsideri nu te poate ajuta în niciun fel să ajungi la echilibru psihic. Încerci să îți dai seama dacă lucrurile merg pe făgașul potrivit. Unii colegi de la birou te consideră o persoană mult prea intrusivă. Ai grijă în acest sens!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 martie 2021

Ai nevoie de calmitate și armonie pentru a avea succes în restructurarea propriului psihic zdruncinat de suferință. Chiar dacă nu ești conștientă de acest lucru, tot ceea ce se întâmplă este de bun augur pentru tine. Trebuie doar să îți dai voie să simți tot ceea ce trebuie să simți.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 martie 2021

Ai nevoie de mai mult timp pentru tine, dar și pentru familie. Reproșurile în acest sens vin din mai multe părți, iar tu se pare că simți la fel. Deși unele persoane din viața ta continuă să te intrige prin prisma alegerilor pe care le fac, decizi să le oferi respectul tău.
Articole astro