Horoscopul zilei de 14 martie 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 martie 2020

Te lași dusă ca de un val în forță. Ai senzația că nu mai deții deloc controlul asupra lucrurilor din viața ta. Sunt persoane care vor profita la maxim de starea vulnerabilă pe care o expui. Chiar și atunci când știi care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi, te împotmolești în tot felul de prejudecăți.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 martie 2020

Deși îți este destul de dificil să te adaptezi situației prin care treci, consideri că faci față cu brio provocărilor. De asemenea, ai ajutor și susținere și din partea celei mai bune prietene. Acest lucru contează enorm pentru tine. Zodia ta este caracterizată de o dorință continuă de a cunoaște lucruri noi, iar această stare interioară îți dictează acțiunile.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 martie 2020

Căutarea asiduă a ceea ce poate reprezenta fericiriea pentru tine asupra căreia ți-ai concentrat întreaga atenție o mare parte din viață, a luat sfârșit. Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Este timpul să îți setezi noi obiective personale.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 martie 2020

O persoană cu o atitudine pasiv-agresivă va reuși astăzi să îți testeze răbdarea. Încearcă să găsești un echilibru atunci când vine vorba de viața personală și carieră. Lucrurile se pot înrăutăți dacă pierzi controlul asupra unor aspecte pe care tu le consideri totuși ca fiind banale.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 martie 2020

O prietenă de suflet trece prin schimbări radicale în ceea ce privește viața personală. În acest context îți revine sarcina de a-i insufla încredere cu privire la noile începuturi de care are parte. Influența preponderentă a lui Saturn de pe parcursul întregii zile se va resimți la nivel energetic.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 martie 2020

Prezența lui Jupiter în zodia ta are o influență evidentă asupra lucidității cu care te raportezi la tot ceea ce trăiești. Ești foarte ambițioasă şi te lași condusă de ceea ce simți, indiferent de riscurile pe care este posibil să ţi le asumi. O bună parte din prietenii pe care îi ai sunt consternați de deciziile radicale pe care le iei la orice pas.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 martie 2020

Influențele astrale nu se dezmint pe întreg parcursul zilei. Treci de la o stare la alta și nu te faci deloc înțeleasă în raport cu nevoile pe care le ai. Familia ajunge să îți desconsidere comportamentul impulsiv. Acest fapt te întristează și te face să te îndepărtezi de cei dragi.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 martie 2020

Idealurile profesionale pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile. Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe și te vei pierde în visarea cu ochii deschiși.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 martie 2020

În adâncul sufletului știi că unele conflicte mai vechi nu sunt cu adevărat rezolvate. Integrarea anumitor stări emoționale este dificilă, atât timp cât persoanele în cauză nu te lasă să te ”vindeci” și te țin agățate. Indiferent de acest lucru, vei reuși ca într-un final să faci ceea ce este mai bine pentru tine.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 martie 2020

Având în vedere perioada prin care treci, nevoia de reconectare cu propria persoană devine absolut necesară. Totul în jurul tău pare să fie scăpat de sub control, iar o atitudine delăsătoare accentuează sentimentul de neapartenență pe care îl resimți de ceva timp. Focusează-te pe lucrurile simple din jurul tău!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 martie 2020

Sentimentele haotice pe care le ai te fac să acționezi spontan și să te implici în tot felul de aventuri amoroase. Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, iar lucrurile merg ca pe roate în acest sector al vieții tale.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 martie 2020

Nevoia ta de evadare din cotidian pare să fie din ce în ce mai intensă. Conjunctura energetică întreruptă dintre Marte și Uranus va face ca viața ta să fie mai intensă prin prisma jocurilor de rol pe care vei fi ”obligată” să le pui în scenă. Totul în jurul tău este confuz. Nesiguranța parcă te pândește la orice pas.
Articole astro