Horoscopul zilei de 14 martie 2019

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 martie 2019

Indiferent de câtă ”magie” pare să fie în jurul tău, trebuie să vezi dincolo de cinismul unora. Nu mai fi atât de credulă! De cele mai multe ori persoanele au tot felul de intenții ascunse și sunt capabile să facă orice pentru a-și atinge obiectivele.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 martie 2019

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Prietenii îți cunosc destul de bine slăbiciunile și nevoile și de cele mai multe ori nu insistă asupra unor aspecte.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 martie 2019

Tu știi despre sine că ești capabilă să faci anumite lucruri sau să îți împlinești misiunea pe acest Pământ, dar oare cei din jur știu asta? Te raportezi tot mai mult la ceea ce cred sau presupun cei din jur. Răspunsul la această întrebare nu este relevant atât timp cât tu rămâi fidelă propriilor sentimente și emoții.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 martie 2019

Noua călătorie în interes de serviciu aduce în viața ta noutăți la nivel emoțional. Încă descoperi lucruri despre sine și asta te face să rămâi încă focusată asupra unor emoții. În-afară de carieră, încearcă să îți faci timp și pentru prieteni și familie.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 martie 2019

Alegerile pe care le faci uneori sunt influențate de contextul politic în care te afli. Deși discuțiile despre acest subiect te aduc de cele mai multe ori în fața conflictelor, nu poți rezista tentației de a-ți expune vehement punctul de vedere.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 martie 2019

Îți displace foarte mult să îi dezamăgești pe cei care au nevoie de tine într-un anumit moment sau să nu reușești să ajungi la evenimentele sociale la care ești invitată. Cu toate astea, sunt unele zile ca cea de astăzi când tot ceea ce îți dorești este să te retragi în propriul cămin. Ai nevoie de ”timpul tău”.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 martie 2019

Sub energia diadei Soare-Jupiter astăzi te vei lăsa încântată chiar și de acele persoane pe care de obicei nu le agreezi. Deschiderea socială de care ești capabilă uneori te poate ajuta să vezi lucrurile cu alți ochi, dar și să cunoști persoane interesante.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 martie 2019

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 martie 2019

Lucrurile familiale din jur îți oferă întotdeauna un sentiment de siguranță. Greșelile inocente pe care le faci în plan personal pot afecta destul de serios parcurul relației pe care o ai. O atitudine matură și pragmatică este indicată în anumite contexte.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 martie 2019

O persoană de la birou va înțelege greșit o situație în care ești și tu implicată și de aici va izbucni un mare conflict. Deși ți-ai spus punctul de vedere, lucrurile nu se schimbă în favoarea ta. Cu toate astea, nu trebuie să faci din asta drama zilei. Focusează-te pe ceea ce este cu adevărat important!

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 martie 2019

Dacă ești surprinsă de efectele pe care le au acțiunile tale, încearcă să îți dai seama ce ai putea face diferit. Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Nu mai subestima capacitatea altora de a empatiza cu situațiile delicate prin care treci. Percepția fiecăruia este diferită.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 martie 2019

Soarele și Jupiter ”compun” un duet energetic care nu va putea fi ignorat. Modul în care acesta se va resimți la nivel personal te va forța să acționezi în consecință. Ideile mărețe pe care le ai pot schimba destine dacă sunt puse în aplicare. Trebuie doar să ai mai multă încredere în tine.
Articole astro