Horoscopul zilei de 14 mai 2021

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 mai 2021

Toți cei care te cunosc știu despre tine că te lași condusă de încăpățânare și determinare. Nimic din ceea ce lași în urmă nu poate fi considerat superficial sau necuantificabil. Începutul acestei zile te pune față în față cu asumarea unei decizii riscante.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 mai 2021

Având în vedere starea de zbucium interior pe care o trăiești de ceva timp, poate este momentul să spui stop anumitor relații din viața ta. Nimic nu te ”distruge” mai mult decât o fac presupușii prieteni! Te lași absorbită de frumusețea emoțiilor fugitive pe care le trăiești și uiți de importanța consistenței lor.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 mai 2021 

În plan profesional ești mult mai proactivă decât de obicei, iar asta atrage atenția, dar și intriga celor din jur. Deși unii colegi pot părea surprinși de noul tău comportament, nu vor încerca să îi ofere un anumit sens. A acționa în favoarea propriei persoane îți aduce o satisfacție extraordinară.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 mai 2021

Chiar de la începutul zilei te afli în postura de a le reaminti celor din jur că este indicat să fie mai rezervați. Haosul care se creează în birou este de-a dreptul inacceptabil. Deși ai senzația că nu te faci auzită, sunt mulți cei care vor empatiza cu modul în care vezi tu lucrurile.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 mai 2021

Sub energia diadei Soare-Jupiter astăzi te vei lăsa încântată chiar și de acele persoane pe care de obicei nu le agreezi. Deschiderea socială de care ești capabilă uneori te poate ajuta să vezi lucrurile cu alți ochi, dar și să cunoști persoane interesante.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 mai 2021

Având în vedere conexiunea critică pe care Saturn o are cu Soarele, pe parcursul acestei zile te vei afla în postura de a face lucruri care îți aduc o reală plăcere, dar care cu siguranță te vor scoate din zona de confort. Sentimentul ”de acasă” pe care îl simți mereu în apropierea celor dragi te face să te întorci mereu către ei.

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 mai 2021

În direcția în care îți îndrepți gândurile, tot acolo se duce și toată energia ta. Deși nimic din ceea ce ți se întâmplă nu poți să controlezi, poți totuși să pui stăpânire asupra propriei minți. Nu o lăsa să îți direcționeze pașii! Fii mai sigură pe tot ceea ce îți dorești de la viață, și implicit de la cei din jur!

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 mai 2021

Stima ta de sine trăieşte o explozie în această perioadă, iar tot ceea ce faci denotă o atitudine diplomată și calculată. Chiar dacă eşti sigură pe ceea ce ştii în plan profesional, la birou sunt multe contexte în care nu reuşeşti să îţi arăţi abilităţile. Firea ta oarecum introvertită nu este în avantajul tău.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 mai 2021

Energia pozitivă pe care o resimți te face sa fii mai încrezătoare și mai determinată atunci când vine vorba de dezvoltarea profesională. Simți că în ultima perioadă ai stagnat în acest sens. Acum ai nevoie de noi provocări și noi obiective pentru a simți că deții din nou controlul.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 mai 2021

Viața ta poate fi răstălmăcită în fel și chip de cei care nu te cunosc cu adevărat, dar doar tu știi cât de greu îți este uneori să te menții pe linia de plutire, radiind. Evenimentele care au loc în această perioadă îți intensifică destul de mult starea de anxietate. 

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 mai 2021

Indiferent de câtă ”magie” pare să fie în jurul tău, trebuie să vezi dincolo de cinismul unora. Nu mai fi atât de credulă! De cele mai multe ori persoanele au tot felul de intenții ascunse și sunt capabile să facă orice pentru a-și atinge obiectivele.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 mai 2021

Lasă-i pe cei din jur să fie alături de tine! Respingerea pe care o proiectezi în plan social ajunge să te îndepărteze chiar și de mentorii tăi. Prietenii îți cunosc destul de bine slăbiciunile și nevoile și de cele mai multe ori nu insistă asupra unor aspecte.
Articole astro