Horoscopul zilei de 14 mai 2020

Berbec

Horoscop zilnic Berbec - horoscop azi, 14 mai 2020

Jupiter pare să aibă o mișcare tranzitorie în semnul tău zodiacal. Maniera în care alegi să faci lucrurile va fi definitorie pentru starea ta de spirit. Te lași absorbită de promisiunile anumitor persoane și de cele mai multe ori vei fi descumpănită.

Taur

Horoscop zilnic Taur - horoscop azi, 14 mai 2020

Câștigarea încrederii celor din jur are la bază un proces de durată care nu ar trebui neglijat sau minimalizat. Deși îți dorești o viață securizată, din toate punctele de vedere, trăiești mereu la limită. Adrenalina cu care îți ”îmbeți” existența zi de zi simți că te scoate din anonimat.

Gemeni

Horoscop zilnic Gemeni - horoscop azi, 14 mai 2020

Ești în formă excelentă și de aceea te concentrezi pe carieră. În aceasta perioadă faci reale progrese profesionale. Din cauza unor evenimente neprevăzute, începi să îți pui foarte multe întrebări în legătură cu alegerile pe care le-ai făcut în viața personală.

Rac

Horoscop zilnic Rac - horoscop azi, 14 mai 2020

În spatele dinamicii în baza căreia acționezi zi de zi este posibil să se afle un sentiment profund de teamă de eșec. Chiar dacă prezența în viața ta a anumitor persoane de încredere nu este amenințată, tu tot te simți singură și nesigură pe tot ceea ce reprezinți ca persoană. Îți este frică să rămâi doar cu tine.

Leu

Horoscop zilnic Leu - horoscop azi, 14 mai 2020

În situații conflictuale încearcă să adopți o atitudine pasivă și fii mai puțin agresivă. Această tactică te poate ajuta să fii mai detensionată. Pe moment însă este posibil să nu îți dai seama de efectele benefice pe care le are asupra ta.

Fecioara

Horoscop zilnic Fecioară - horoscop azi, 14 mai 2020

Schimbările sunt de bun augur pentru tine. Această zi aduce multă energie şi entuziasm în viaţa ta. În anumite relații din viața ta, chiar dacă alegi să vorbești deschis despre propriile sentimente, această acțiune nu îți aduce niciun plus de confort psihic. 

Balanta

Horoscop zilnic Balanță - horoscop azi, 14 mai 2020

Este posibil să ai parte de o schimbare radicală în plan psihic deoarece energia lui Saturn are tendința să te agite destul de mult. O persoană importantă din viața ta te poate ajuta să depășești starea de nesiguranță pe care o simți în plan profesional.

Scorpion

Horoscop zilnic Scorpion - horoscop azi, 14 mai 2020

În sfârșit simți într-un mod palpabil fericirea de care ai parte. Natura relațiilor pe care le ai cu anumiți oameni te ajută să te definești ca persoană. Investiția pe care o faci în mod constant în dezvoltarea personală îți crește încrederea în sine și rezistența la frustrare.

Sagetator

Horoscop zilnic Săgetător - horoscop azi, 14 mai 2020

Idealurile profesionale pe care le ai par a deveni din ce în ce mai realizabile. Deși personalitatea ta este caracterizată de un simț acut al realității, sunt momente în care te vei lăsa acaparată de ideea de visuri mărețe și te vei pierde în visare cu ochii larg deschiși.

Capricorn

Horoscop zilnic Capricorn - horoscop azi, 14 mai 2020

În adâncul sufletului știi că unele conflicte mai vechi nu sunt cu adevărat rezolvate. Integrarea anumitor stări emoționale este dificilă, atât timp cât persoanele în cauză nu te lasă să te ”vindeci” și te țin agățate. Indiferent de acest lucru, vei reuși ca într-un final să faci ceea ce este mai bine pentru tine.

Varsator

Horoscop zilnic Vărsător - horoscop azi, 14 mai 2020

În ceea ce te privește, tot ceea ce ai trăit odată este integrat și uitat. Gândurile constructive te ajută să îţi modelezi cariera după propriul plac. Expune-ţi intenţiile într-un mod clar şi concis! Cei din jur te consideră o persoană valoroasă din punct de vedere profesional.

Pesti

Horoscop zilnic Pești - horoscop azi, 14 mai 2020

Împlinirea pe care o resimți acum merită toate sacrificiile făcute de-a lungul timpului. Interesele tale în această perioadă sunt doar cele de ordin familial. Ai nevoie să îți găsești echilibrul emoțional și compania celor dragi este cea mai potrivită în acest sens.
Articole astro